Ana SayfaDünyaJulia Roberts'ın Şaşırtan Değişimi!

İlgili Postlar

Julia Roberts’ın Şaşırtan Değişimi!

Dünyaca ünlü oyuncu Julia Roberts, yıllardır sergilediği oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında yer almayı başarmıştır. Dikkat çekici güzelliği ve kendine has oyunculuğu ile yıllardır hayranlarının ilgisini kazanan oyuncu Julia Roberts son hali ile hayranlarını şaşırttı! İşte dünyaca ünlü oyuncu  Julia Roberts’ın son hali…

Julia Roberts kimdir?

Dünyaca Ünlü Oyuncu, Julia Roberts’ın Değişimi…

Başarılı oyunculuğu ile yıllarca dikkat çeken isimlerden olan ünlü oyuncu Julia Roberts, değişimi ile hayranlarını şaşırttı! Yıllara meydan okuyan fiziği ve gülüşüyle efsaneleşen Hollywood’un en güzel kadınlarından ünlü oyuncu Julia Roberts, son paylaşımında hayranlarını şaşırttı. Richard Gere ile mükemmel bir uyum yakalayıp bir çok kez kamera karşısına geçen Julia Roberts’ın son hali hayranları tarafından dikkat çekti. 1990’lerın başında hayatımıza “Özel Bir Kadın” la giren dünyaca ünlü yıldız Julia Roberts’a yılların izini taşımakta ve son hali ile dikkat çekmekte. Abisi Eric Roberts’ın kızı Emma ile kağıt oynarken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşılan Julia Roberts, resmen bambaşka biri gibi görünüyor.

Julia Roberts, kalın çerçeveli gözlükleri ve makyajsız haliyle dikkati çekti…

Julia Roberts yıllardır sergilediği oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında yer almayı başarmıştır. Dikkat çekici güzelliği ve kendine has oyunculuğu ile yıllardır hayranlarının ilgisini kazanan oyuncu Julia Roberts son hali ise gündemde epey ilgi çekti. Kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Emma Roberts’ın “Julia hala ile oyun” notuyla paylaştığı pozda 51 yaşındaki oyuncu, kalın çerçeveli gözlükleri ve makyajsız haliyle dikkati çekti. Aşırı kilo verdiği görülen dünyaca ünlü oyuncu Julia Roberts, gözle görünür hale gelmiş alnındaki damarlar da takipçilerinin dikkatini çekti.  Julia Roberts, geçen yıl People dergisi tarafından ‘Yaşayan en seksi kadın’ ünvanını kazanmıştı.

Julia Roberts’ın çok konuşulan fotoğrafı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler