Ana SayfaDünyaEmzirme modasına yıldız isim de uydu, fotoğrafı paylaştı!

İlgili Postlar

Emzirme modasına yıldız isim de uydu, fotoğrafı paylaştı!

Geçtiğimiz yıl hamileliğini duyurarak tüm dikkatleri üzerine çeken Candice Swanepoel da bebek emzirme akımına dahil oldu. İşte o fotoğraflar.

Dünya genelinde ünlü model Chrissy Teigen ile birlikte başlayan bebek emzirme modası, giderek yayılıyor. Ünlü ismin bebek emzirirken çektirerek paylaştığı fotoğraf her kadar büyük eleştiriler alsa da ünlüler bu akıma kayıtsız kalamıyor.

İşte Chrissy Teigen’in paylaştığı o fotoğraf!

Teigen sonrasıdna Candice Swanepoel

Teigen’in tartışmalı emzirme pozundan sonra yeni fotoğraf ise Candice Swanepoel’den geldi. Candice Swanepoel paylaştığı fotoğrafta bebeğini emzirirken görülürken sosyal medyada eleştirilere rağmen model geri adım atmadı.

Candice Swanepoel hamileliğini duyurdu!

Vücudu eleştirilmişti

Candice Swanepoel daha önce paylaştığı fotoğraflarında vücudundaki eleştirilere sert bir açıklama yapmıştı. “Bu doğum yaptıktan 12 gün sonraki halim. Eğer söyleyecek kötü bir şeyiniz varsa kendinize bakın. Toplum bazen birbirine karşı zalim olabiliyor. Bu günlerde güzellik standartları kadınlar için imkansız hale geldi. Ben doğum sonrası karnımı göstermekten utanmıyorum. Aslına bakarsanız bundan gurur duyuyorum. Oğlumu tam 9 ay orada taşıdım. Sanırım biraz göbekli olmaya hak kazandım. Bütün bunlar ben bir model olduğum için mi? Evet, biz de normal insanlarız. O yüzden bırakın plajdan huzur içinde keyif alayım.” diyen model, yeni fotoğrafında eleştirilen doğum kilolarından büyük ölçüde kurtulduğunu da göstermiş oldu.

Yapılan eleştirilere çok fazla kulak asmayan Candice Swanepoel, eleştirilen fotoğrafın ardından bebeğini emzirirken çektirdiği fotoğrafı da paylaştı. İşte o fotoğraf;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler