Ana SayfaYaşamGüzellikÜnlü Oyuncu Laura Cartel Hamileliğini Olay Yaratacak Bir Fotoğraflarla Duyurdu!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Laura Cartel Hamileliğini Olay Yaratacak Bir Fotoğraflarla Duyurdu!

Bu aralar tüm annelik heyecanı tüm moda dünyasını etkisi altına almış durumda. Günümüzün en çok aranan modelleri, şarkıcıları ve reality show yıldızları tek tek bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Anne adayları bu annelik heyecanını çırılçıplak fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaşıyor.

Hamileyken dergi kapağı olma akımı ilk olarak 1991 senesinde Demi Moore tarafından başlatılmıştı. Ve bu akım günümüze kadar bir çok kadın tarafından desteklenmişti. Şu sıralar sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte bu akım sosyal medyaya çıplak hamilelik fotoğrafları olarak sıçramıştı.

Hamile olan bir kadının vücudunun ne kadar estetik olabileceğini, hamile olduğu sırada çıplak fotoğraflarını çekip sosyal medyaya atan kişiler sayesinde öğrenmiş olduk.

laura-cartel-hamileliğini-boyle-duyurdu_1

Bu çıplak hamilelik fotoğraflarında genelde sadece 1 kadın gözükse de aslında iki kişi bulunuyor. Birincisi, hamile olmasına rağmen vücut hatları ile dikkatleri üzerine çeken kadın, ikincisi ile o kadının karnındaki dünyanın en masum bebeği.

O DA HAMİLEYKEN ÇIRILÇIPLAK FOTOĞRAF ÇEKTİ!

Cindy Crawford, Monica Bellucci,Britney Spears, Eva Herzigova, Christina Aguilera, Paula Patton, Mariah Carey, Jessica Simpson, Kourtney Kardashian, Blac Chyna, Ciara, Serena Williams, ve Candice Swanepoel gibi ünlü isimlerin ardından hamileyken çırılçıplak fotoğraf çekip sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan ünlüler kervanına bu sefer Reality Show yıldızı Laura Carter’de katıldı. Laura Carter, hamileliği öncesinde de seksi vücut hatlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyordu. Bu sefer de hamile bir kadının çıplak haldeyken bile vücut hatlarının ne kadar güzel olabileceğini hayranlarına gösterdi.

İŞTE O OLAY FOTOĞRAF!

laura-cartel-ciplak-hamilelik-fotografi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler