Ana SayfaDedikoduJohn Travolta ile ilgili Olay iddia: Kalçalarına masaj yapmamı isterdi

İlgili Postlar

John Travolta ile ilgili Olay iddia: Kalçalarına masaj yapmamı isterdi

Dünyaca Ünlü oyuncu John Travolta hakkında bomba niteliğinde bir dedikodu ortaya atıldı. Kimliği belirlenemeyen bir masör, John Travolta’nın kendisinden kalçalarına masaj yapmasını istediğini açıkladığı idda edildi. Detaylar Haberimizde…

 “Birçok kişiyi de taciz etti”

Bir dönem Scientology adlı tarikatına üyesi olarak masörlük yapan kimliği saklı kişi, Aynı Tarikatın üyesi olduğu bilinen John Travolta hakkında olay olabilecek bir idda oraya attı. Dünyaca Ünlü yıldızın, çok kaba davranışlarda bulunduğunu belirten kişi, “John Travolta’nın karanlık bir tarafı vardı. Sürekli müstehcen imalarda bulunurdu. Benden kalçalarına masaj yapmamı isterdi. Birçok kişiyi de taciz etti” şeklinde olay açıklamalarda yaptığı öğrenildi.

Scientology Tarikatı Nedir?  Ünlü Üyeleri Kimlerdir?

Scientology Tarikatı ABD’li bilim kurgu yazarı Lafayette Ron Hubbard tarafından geliştirilen bir tarikat ve buna bağlı uygulamaların bulunduğu bir inanç akımı. Başlangıçta Ron Hubbard tarafından kişisel gelişim için hazırlanan bir felsefe akımı iken daha sonra bir din metotuna dönüştürülmüştür ve kendiside bunun mucididir. Scientology tarikatı aynı zamanda , Scientology Kilisesi‘nin dinini tanıtmak ve yaymak için kullanmaya çalışmaktadır. L.Ron Hubbard, “Kelimesi biɾ sente (hikaye) yazmak saçmalıktıɾ. Eğeɾ biɾi geɾçekten 1 milyon dolaɾ kazanmak istiyoɾsa, bunun en iyi yolu kendi dinini kurmasıdıɾ” şeklinde ünlü biɾ sözü de bulunmaktadır.

Scientology Dinini, ayrı bir din olarak kabul eden Ülkelerin başını Amerika çekiyor.. Bu tarikat 1990 yılından sonra popileritesi artmış ve daha fazla dünyaca ünlü kişiyi tarikata bağlamıştır. Hatta  Katie Holmes, Prsicilla Presley, Nicole Kidman, Demi Moore, Paul Haggis gibi isimler bir zamanlar Scientology Tarikatina üye olan Ünlülerdi.

John Travolta Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler