Ana SayfaDedikoduJessica May'dan Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Jessica May’dan Samimi İtiraflar

Bir süredir gündemde olan isimlerden olan Jessica May ilk defa hakkında merak edilenleri anlattı. Hüseyin Kara’nın nasıl evlilik teklifi ettiğini anlata Jessica May’dan samimi itiraflar geldi. İşte Jessica May’ın o açıklamaları;

Hüseyin Kara’nın Evlilik Teklifi

essica May, eşi Hüseyin Kara’nın yaptığı evlilik teklifini şöyle anlattı: “Eşim çok sürpriz yapar. Her zaman yiyorum ben o sürprizi. Biz yıldönümünde deniz kenarında bir restorana akşam yemeğine gittik. Bir anda bir tekne yaklaştı restorana ve bütün arkadaşlarım teknenin üzerinde. Üşüdüğüm için sırtıma aldığım şalı kafama kapatıp bu bana olamaz dedim. Gerçekten çok şaşırdım”

Türkiye’de yaşamaya nasıl adapte oldun?

İlk olarak oturduğun ya da gittiğin ülkeyi çok sevmen gerekiyor. Ben Türkiye’yi çok sevdim ilk geldiğimde. Aşık oldum uçaktan indiğimde ve İstanbul’u gördüğümde. O zamandan itibaren her şey çok güzel geliyor gözüme. Seviyorum ve bu kültürle alakalı daha fazla şey öğrenmek istiyorum. Çok uzun sürüyor adapte olmak. Çünkü koskoca bir kültür, yeni bir dil. Etrafındaki insanlar da çok önemli.

 Kültürler arasında bir şeyi harmanladığın oluyor mu? Mesela mutfakta Türkiye’deki pilav ile Brezilya’daki bir yemeği birleştirir misin? Sadece mutfakta değil; öğrendiğin kültür kodu ile bildiğin kültür kodunu birleştirdiğin oluyor mu?

Tabii oluyor. Özellikle yemekle ilgili çok oluyor. Brezilya’da her gün yediğimiz fiks bir yemek var. Pilav ve barbunya oluyor. Yanındaki çeşitler değişebiliyor. Bir gün bonfile ve salata ya da çift taraflı pişirilmiş yumurta olur. Pilav ve fasulye ile yeriz, yanına da muz koyarız.

Jessica May’dan Samimi İtiraflar

İşte Jessica May‘in sorulara verdiği yanıtlar;

  • Eşine yaptın mı bu yemeklerden?

Yaptım ve çok sevdi. İlk başta hiç yemezdi.

  • Seni sevdiği için mi yedi yemekleri?

Bilmiyorum ama aşk böyle bir şey yaptırıyorsa gerçekten büyük bir fedakarlık yaptı benim için.

  • Evlendikten sonra da yemeye devam etti mi yoksa flört dönemine özel bir durum muydu?

Devam ediyor yemeye. Zaten ben daha yeni yeni yemek yapmaya başladığım için. Biz 10 senedir beraberiz. Son zamanlarda Brezilya yemeklerine alıştı.

Jessica May Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler