Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan'ı Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

Duygu Özaslan’ı Görenler Tanıyamadı

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, makyajla bambaşka birine dönüştü. Duygu Özaslan’ı görenler tanıyamadı. İşte Duygu Özaslan’ın o halleri;

Çok Konuşlan Kylie Jenner Pozu

Daha önce Sinem Kobal ve Serenay Sarıkaya’nın kıyafetlerinin aynısını giyip paylaşım yapan ünlü fenomen bu sefer de Kylie Jenner’a özendi. Duygu Özaslan’ın Jenner’ın yere çömeldiği pozunu taklit etmesi takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Duygu Özaslan bikinili yakalanmasının ardından “Magazin muhabiri arkadaşımız o kadar özel bir yerde beni bulduğu için ona teşekkür ederim. Beni o kadar kötü çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. Evet, kilo aldım. ‘Bulimia Nervoza’ hastalığıyla mücadele ediyorum. İyileşme sürecinde olduğum için kilo aldım. Mental olarak iyiyim, fiziksel olarak iyi olmasam da benim için sorun yok. Gerçekten umurunda değil. Beni çekebilirsiniz” açıklamasını yapmıştı.

Duygu Özaslan Zayıflamasıyla Dikkat Çekti

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Duygu Özaslan geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla gündem olmuştu. Sosyal medya fenomeni tangasını gösterdiği fotoğrafla yine gündem oldu. Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tangasının göründüğü kareyi yayınladı. Aynadan yansımalı karesine Özaslan, beyaz kalp emojisi koydu.

Duygu Özaslan’ı Görenler Tanıyamadı

Instagram’dan yaptığı sansasyonel açıklamalarla sosyal medya kullanıcılarının sık sık diline düşen fenomen isim Duygu Özaslan, Youtube kanalı için Alp Kavasoğlu’nun kendisine makyaj yaptığı bir video çekti.

Makyajının ardından büyük bir değişim yaşayan Duygu Özaslan, fotoğrafını “Elizabeth Taylor ilhamlı makyaj. Bayıldım bayıldım beni acilen o döneme ışınlayın” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinin tanımakta güçlük çektiği Özaslan, binlerce beğeni alırken, art arda “Bu kim” yorumları aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler