Ana SayfaÜnlülerJessica May Türk Vatandaşı Oluyor

İlgili Postlar

Jessica May Türk Vatandaşı Oluyor

Yeni Gelin dizisi ile ekranlarda oyunculuğa adım atan Brezilyalı model Jessica May Türk Vatandaşı oluyor. May Türk Vatandaşı olabilmek için gerekli başvuruları yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Jessica May Kimdir?

Türk Vatantaşı Oluyor

Yeni Gelin dizisi ile oyunculuğa adım atan Brezilyalı model  şu sıralar Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaşıyor.

Geçtiğimiz temmuz ayında Türk vatandaşlığına hak kazanan oyuncu Jessica May, koronavirüs pandemisi nedeniyle evraklarını Brezilya’da getirtemediği için yeni başvuru yaptı.

3 yıl önce fotoğrafçı Hüseyin Kara ile nikah masasına oturan May, Türk vatandaşlığı için İçişleri Bakanlığı’na başvurdu. 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz temmuz ayında hak kazandığı vatandaşlığa, koronavirüs pandemisi nedeniyle yeni başvurabildi.

Yeni Dizi Heyecanı Yaşayan Jessica May Objektif Karşısına Geçti!

Fotoğrafçı Hüseyin Kara’yla üç yıl önce evlendiği için vatandaş olabilecek olan May’ın, ailesinin evrakları Brezilya’dan yeni gönderdiği ortaya çıktı.Uçuşların olmadığı için ve kendisi de ülkeye gidemeyen ünlü oyuncunun, Türk vatandaşı olacağı için heyecanlı olduğu öğrenildi.

Jessica May, eşi ile tanışmalarını, “Hüseyin ile ilk görüşte aşk oldu, onu gördüğüm an aşık oldum. Sette bir konuştuk, sonra her şey başladı. İngilizce-Türkçe yarı yarı konuşurken bu hale geldik” sözleriyle anlatmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler