Ana SayfaÜnlülerJennifer Lawrence: Hayalet gibiyim!

İlgili Postlar

Jennifer Lawrence: Hayalet gibiyim!

Yer aldığı filmler 5.5 milyar dolardan fazla hasılat elde eden Lawrence : “Sosyal medyayla ilgileniyorum ama hayalet gibiyim; sadece izliyorum.”

InStyle dergisinde konuşan ünlü Hollywood yıldızı Birçok ünlünün aksine sosyal medya hesabı yok, “Sebepsiz yere kendimi orada göstermek istemiyorum” dedi ve açıklamaları şu şekilde yaptı;

Çağatay Ulusoy Hollywood’a uçtu

Tarzınızı hangi sözlerle tanımlarsınız?

Davasını henüz kazanmış, 90’lı yılların seks işçisi… Yani 90’ların biraz androjen ama asil stilini beğeniyorum. İkisini karıştırmayı seviyorum. Ömrümün çoğunu dış görünüşümün nasıl olduğu hakkında endişelenmeden geçirdiğim için şanslıyım.

Makyaj yapmaya nasıl ve ne zaman başladınız?

Ortaokuldayken bu durum eğlenceli bir hal almaya başladı. Donmuş dudaklar ve parlayan farlar sürerdim. Eyeliner’a izin verilmiyordu, bu nedenle rimeli bol kullanıyordum. Tıpkı rakunlar gibi görünüyordum! Bu modayı geri getireceğim.

Kendinizi en güzel ne zaman hissedersiniz?

En disiplinli olduğum an, kendimi en güzel hissettiğim andır. Mesela eğer gerçekten isteyerek spora gidiyorsam… Salonda koşuyorsam, hem güzel hem de güçlü hissediyorum.

Toplumun zorladığı güzellik standartlarına karşı bir duruşunuz var, bunu nasıl yapıyorsunuz?

Dürüstlüğü seviyorum. Eğer 20 kilo eksiğiniz varsa ve sürekli pizza yemekten bahsediyosanız, bu durum, insanların kendileri hakkında kötü düşünmelerine yol açar. Özel bir davete katılacaksam, elbiselere sığabilmek için normalden biraz daha farklı besleniyorum ve bunu söylemekten de çekinmiyorum. Güzel görünmek istediğiniz için makyaj yapıyorsanız, bunda bir problem yok. Sorun, bunu bir başkası için yapıyor olmanız…

Sosyal medya’dan neden uzaksınız?

Sosyal medyada varım ama röntgenci gibiyim; sadece izliyorum ve yorum yapmıyorum. Pek çok insan, bu platformlara fazlasıyla önem veriyor ve her konuda fikirleri var. Ortalık tepkiden geçilmiyor. Gerekli olmadığı sürece tüm bunları hayatıma almıyorum. Sebepsiz yere kendimi orada göstermek istemem. Eğer bir şeylerinde tanıtımını yapıyorsam ya da beni delirten bir şeyler yoksa, sesimi duyamazsınız.

Yaşlandıkça kendinize güveniniz artıyor mu ?

Evet. Kendi üzerimde daha fazla kontrol sahibi olmaya başlıyorum. Aklıma ne gelirse, söyleme eğiliminde olduğumun farkına varıyorum. Bu nedenle dışarı çıktığımda kendi kişisel antrenörüm olup, kendi kendime ‘Bunu söyleme’ diyorum.

Hayatınız size öğrettiği en önemli şey nedir?

Yaşlandıkça, her şey daha da güzelleşiyor. Basitleş-tirmeyi öğreniyorsunuz ve olaylar anlaşılması kolay bir hale geliyor. Fiziksel olaraksa, kötüleşiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler