Ana SayfaÜnlülerSibel Can söyledi İbrahim Tatlıses ağladı

İlgili Postlar

Sibel Can söyledi İbrahim Tatlıses ağladı

Sibel Can söyledi İbrahim Tatlıses ağladı… Sibel Can, İzmir konserinde unutulmaz anlara imza atarken, Can’ı dinlemeye gidenler arasında yer alan İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı. Detaylar haberimizde…

Sibel Can’ın Paylaşımı Olay Oldu!

Sibel Can’dan unutulmaz İzmir konseri

Ünlü sanatçı Sibel Can, Kerki ve Solfej’in düzenlediği ‘Güz konserleri ‘ kapsamında İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Sibel Can, İzmirli hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirirken, unutulmaz anlara imza attı.

Sibel Can kimdir?

Allah seni başımızdan eksik etmesin

Sibel Can’ı dinlemeye gidenler arasında, müzik dünyasında İmparator olarak anılan İbrahim Tatlıses de vardı. Can, sahneden inip Tatlıses’in yanına gitti. Can, İbrahim Tatlıses’e olan sevgisini “Benim canım burada ne büyük bir şeref, ne büyük bir onur… Allah seni başımızdan eksik etmesin… Sen benim canımsın… Yine her zaman olduğu gibi senin karşında heyecanımı belli etmeyerek şarkılarımı okumaya çalışacağım. Hepimizin hayran olduğu bir sanatçısın çok şanslıyız senin gibi bir sesi yıllarca dinlediğimiz için, bu gece bütün alkışlar imparator için.” diye anlattı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses’in yeni albüm müjdesi

İbrahim Tatlıses’in yeni çıkaracağı albümünün müjdesini de veren Sibel Can, ” Her şey yeni başlıyor. Müthiş hazırlıklar var, her şeyin bilincindeyim ve çok yakından takip ediyorum. Müjdesini buradan verelim. İnşallah çok kısa bir süre sonra Tatlıses’in yeni albümünde yine hep birlikte olacağız.” diye konuştu.

Sibel Can söyledi İbrahim Tatlıses ağladı

Sibel Can, sahnede şarkılarını seslendirirken, İbrahim Tatlıses de gözyaşları içinde dinledi. Tatlıses’in ağladığını gören Sibel Can, “Ağlamak yok imparator, hiç yakışıyor mu sana İbrahim bey.” diyerek teselli etmeye çalıştı.

Sibel Can, İzmir konserinde unutulmaz anlara imza atarken, Can’ı dinlemeye gidenler arasında yer alan İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler