Ana SayfaDünyaJennifer Aniston ile Brad Pitt hakkında bomba iddia

İlgili Postlar

Jennifer Aniston ile Brad Pitt hakkında bomba iddia

Son dönemlerde farklı iddiaların gündeme geldiği Jennifer Aniston ile Brad Pitt, kafaları karıştırmaya devam ediyor. İşte konuşulan son spekülasyonlar.

Jennifer Aniston ile Brad Pitt hayatlarını 2000’li yıllarda birleştirirken 5 yıl boyunca birlikteliklerini sürdüren oyuncular, 2005 yılında boşanmıştı. Boşanmaları sonrasında farklı kişilerle hayatlarını devam ettiren Jennifer Aniston ile Brad Pitt için son gelen haberler ise yeniden birlikteliğin olabileceğini gösteriyor.

Brad Pitt yeni sevgilisiyle ilk pozunu böyle paylaşmıştı!

Jennifer Aniston ile Brad Pitt yeniden başlıyor mu?

Jennifer Aniston ile Brad Pitt hakkında gelen iddialara göre Brad Pitt’in Angelina Jolie’den, Jennifer Aniston’ın ise Justin Theroux’ten boşanmak üzere ve bu ayrılıklarda iki isim arasındaki aşkın etkisi oldukça fazla. İki ismin boşandıktan sonra birlikteliğe başlayacağı belirtilirken şu anda özellikle ülke basınında her gün bu konuda yeni bir haber gündeme geliyor.

Tüp bebek iddiaları!

İddialardan bazılarında çiftin tüp bebek tedavisine dahi başladığı ve 49 yaşındaki Jennifer Aniston’ın Brad Pitt’ten çocuk sahibi olmak istediği öne sürüldü. Bu konuda iki isim de sessizliğini koruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler