Ana SayfaDünyaJeff Bridges Kanseri Yendi!

İlgili Postlar

Jeff Bridges Kanseri Yendi!

Bir süre önce kansere yaklanan ve tedavi gören dünyaca ünlü Oscarlı oyuncu Jeff  Bridges’ten sevindiren haber geldi. Jeff Bridges kanseri yendi! İşte tüm detaylar;

Jeff Bridges’ın Oscar Konuşması

Usta oyuncu Jeff Bridges, yıllarca sinema sanatına emek verdikten ve beş kez Oscar’a aday gösterildikten sonra 2010 senesinde “Crazy Heart” “Çılgın Yürek” filminde alkolik country şarkıcısı Bad Blake rolüyle sonunda En İyi Erkek Oyuncu ödülü aldı. Bridges ödülü alırken “Beni böylesine harika bir mesleğe yönelten anne ve babama teşekkür ediyorum.” demişti. Bridges’in rolüyle bütünleştiğini söyleyen yönetmen Scott Cooper’da ünlü oyuncu hakkında “Oyunculuğu olağanüstü. 50’den fazla filmde rol almış olan Bridges bu rolde, en üstün performanslarından birini sergiliyor.” yorumunu yapmıştı.

Jeff Bridges Kansere Yakalandı

Dünyaca ünlü aktör Jeff Bridges, Instagram hesabı üzerinden şunları yazmıştı: “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme süresi tahmini iyi olduğu için şanslı hissediyorum.”

Jeff Bridges Kimdir?

Jeff Bridges Kanseri Yendi!

Oldukça zorlu bir süreci geride bırakan 71 yaşındaki ünlü oyuncu mutlu haberi sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. Bridges, lenflerindeki kitlenin küçüldüğünü söyleyerek, lenfomayla mücadelenin Covid-19 ile mücadelenin yanında hafif kaldığını savundu. Aktör, henüz aşı olmadan, ocak ayında virüse yakalanmıştı.

“Covid beni mahvetti, çift doz aşılıyım ve artık daha iyi hissediyorum” diyen Bridges, “harika bir terapistle çalıştığını” dile getirdi. Dünyaca ünlü oyuncu ailesi ve arkadaşlarının kendisine verdiği destek nedeniyle minnettar olduğunu da sözlerine ekledi. Sevenlerine yaşamın tatını çıkartmalarını öğütleyen Bridges şunları söyledi;

“Cennetin kapısına yaklaşırken, acı dolu anlar yaşarken, sonuçta çoğu zaman mutlu ve neşeli hissettim” diyen Bridges, “Hayat kısa ve güzel. Aşk etrafımızda ve her zaman mevcut”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler