Ana SayfaDünyaCristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Aşkının Belgeseli Çekilecek

İlgili Postlar

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Aşkının Belgeseli Çekilecek

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Madrid’de bir mağazada tezgahtarlık yapan Georgina Rodriguez’e aşık olmuştu. Aktarılan bilgilere göre Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez aşkının belgeseli çekilecek. İşte detaylar;

Saniyede Aşık Oldu

Dünyanın en çok kazanan futbolcularından olan Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, genç kadın Madrid’de lüks bir mağazada tezgahtar olarak çalışırken tanışmışlardı. Düşük bir ücrete çalışan Rodriguez’i Ronaldo ilk kez o lüks mağazaya alışveriş yapmaya gittiğinde görüp saniyesinde aşık olduğunu dile getirmişti.

Röportajında Anlattı

Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez’in öyküsü gerçekten de peri masalı hikayelerini andırıyor. 2016 senesine, Madrid’de ünlü bir moda firmasının mağazasına alışverişe giden Ronaldo, orada Rodriguez ile tanıştı. Genç kadının anlattıklarına göre de çift, ilk görüşte aşık oldu.

Cristiano Ronaldo’nun 7 Rakamına Olan Düşkünlüğü 7 Çocuk ile Devam Edecek

Rodriguez bu tanışma hikayesini bir röportajında da bütün açıklığıyla dile getirmişti. Rodriguez, kendisinin satış asistanı olarak çalıştığı mağazada karşılaştıktan bir gün sonra bir başka moda etkinliğinde de karşılaştıklarını söylemişti. Georgina Rodriguez sözlerini şöyle sürdürdü: ” Daha sonra iş çevremin dışında başka bir mekanda sohbet ettik. Bu her ikimiz için de ilk görüşte aşktı”

Dil Öğrenmek İçin Bakıcılık Yaptı

Jaca adlı küçük bir kasabasında dünyaya gelen Georgina Rodriguez, orada bir süre garson olarak çalıştığını söylüyor.

Sonra da dil öğrenmek için İngiltere’nin Bristol kentine gitti ve çocuk bakıcılığı yaptı. Garsonluktan tezgahtarlığa birçok iş yapan Rodriguez şimdi, uanında hayatının aşkı ve çok sevdiği dört çocukla birlikte mutlu bir hayata sahip.

Ronaldo’yu Uslandırdı

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, dünyanın en güzel kadınlarından biri olan model sevgilisi Irina Shayk’tan ayrıldığında herkes onun bir sonraki sevgilisini merak ediyordu. Çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Ranoldo dönem dönem aldatma haberleriyle de anılıyordu ama Rodriguez onun hayata bakışını değiştirdi.

Mutlu Bir Aile

Evlenmeden önce taşıyıcı anne aracılığıyla bir erkek çocuk sahibi olan Ronaldo, Rodriguez ile birlikteyken üç çocuk sahibi daha oldu. Şimdi Ronaldo ve Rodriguez, dört çocuklu ve mutlu bir hayat sürdürüyor.

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Aşkının Belgeseli Çekilecek

Adı I Am Georgina (Ben Georgina) olarak belirlenen belgeselin kesin yayın tarihi henüz belli değil. Fakat belgeselden bazı ayrıntılar daha şimdiden basına sızmış durumda. Belgeselin yayınlanacağı kanalın yöneticilerinden Alvaro Diaz, Ronaldo’nun sevgilisinin, çekimler sırasında olup biteni anlatma konusunda son derece dürüst davrandığını ve bu aşkın hayatını nasıl değiştirdiğini, hiçbir şeye sahip değilken nasıl bir anda her şeye sahip olduğunu dürüstçe ifade ettiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler