Ana SayfaDedikoduİzmirli gelin adayı, Esra Erol'un programını trolledi!

İlgili Postlar

İzmirli gelin adayı, Esra Erol’un programını trolledi!

Esra Erol’un sunduğu izdivaç programına katılarak damat adaylarından Umut beye talip olan İzmirli gelin adayı Rüya hanım, yaptığı çıkışlar ve sergilediği tavırlar ile şaşkınlık yarattı. Gelin adayının bu davranışları, programı trollemeye geldiği şeklinde yorumlandı. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Esra Erol’un sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında şoke eden anlar yaşandı. programın ciddi kişiliği ile bilinen damat adaylarından Umut beye talip olarak gelen İzmirli gelin adayı Rüya hanım, sergilediği tavırlar ile Umut beye negatif elektrik verdi ve sert bir tepki ile karşılaştı.

Umut beye talip olan Rüya hanım, rahat, sert ve çıkışlı tavırları ile dikkat çekti. Paravanın ardından gerçekleşen ön görüşme Rüya hanımın tuhaf tavırları nedeni ile pek de sıcak geçmedi. Sonunda dayanamayan Umut bey, paravan açılmadan sert bir tepki ile Rüya hanıma karşı kararının olumsuz olduğunu açıkladı ve yerinden kalkarak yerine doğru yöneldi. Stüdyodakilerin ve ekranları başındaki izleyicilerin şaşkın bakışları eşliğinde yerine ilerleyen Umut bey, Rüya hanımın programa katılma amacını sorguladı ve kendini kullandırmayacağını ifade etti.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler