Ana SayfaDedikoduMurat Boz'un yeni filmindeki hemşireli sahne, hemşirelerin tepkisini çekti!

İlgili Postlar

Murat Boz’un yeni filmindeki hemşireli sahne, hemşirelerin tepkisini çekti!

Son zamanlarda oyunculukta da büyük bir başarı elde eden Murat Boz, yeni filmi “Dönerse Senindir”in birbirinden güzel hemşireler ile çektiği sahne ile hemşirelerin tepkisini çekti. Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, “Sağlık çalışanları olarak bu görüntülerden dolayı özür bekliyor ve bu görüntülerin kaldırılmasını istiyoruz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı ve son dönemlerin sevilen oyuncularından Murat Boz, şimdilerde 23 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan yeni filmi “Dönere Senindir”in heyecanını yaşıyor. Film setinden yayınlanan sıcak fotoğraflar, tepkilere neden oldu.

Senaryo gereği bayılan Murat Boz’a müdahale eden hemşirelerin birbirinden güzel ve son derece seksi olması, fili büyük bir merakla bekleyen izleyicilerin ilgisini çekerken, hemşirelerin tepkisini çekti. Sağlık çalışanları, Hemşireler cinsel obje değildir hashtagi altında bir araya geldi. Ayrıca, filmin bu sahneleriyle ilgili bir kampanya başlattı. Bunun yanı sıra, görüntülerin rahatsız edici olduğunu söyleyen sağlık görevlileri, filmin bu sahnelerle çıkması halinde protesto edeceklerini söylediler.

Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, filmde kutsal bir görev yapan hemşirelerin rencide edildiğini belirterek, “Böyle bir sanatı kabul etmiyoruz.” şeklinde konuştu. Yıldırım, “Kutsal olan mesleğimize yapılan bu hadsizlik bu saygısızlık kabul edilecek bir durum değildir. Herkesi ve herkesimi haddini bilmeye davet ediyorum. Sanatın bu olmadığı ve sanatçılığa da yakışmayan bu hadsizliği de kabul etmeyeceğiz. Bu zamana kadar vicdanla merhametle yapılan hemşirelik mesleği sanatın da sanatçıların da oyuncağı değildir. Böyle sanatı da kabul etmiyoruz. Sağlık çalışanları olarak bu görüntülerden dolayı özür bekliyor ve bu görüntülerin kaldırılmasını istiyoruz. Hemşirelik mesleği kutsaldır. Obje değildir. Herkes haddini bilsin.” diye konuştu.

Murat Boz ya da film ekibinden henüz konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Murat Boz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler