Ana SayfaDizilerİzleyicilerden Büyük Tepki: Sen Anlatma Karadeniz!

İlgili Postlar

İzleyicilerden Büyük Tepki: Sen Anlatma Karadeniz!

Atv ekranlarının sevilen dizisi, reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dün akşam yayınladığı bölüm ile herkesi şoka uğrattı. Vedat’ın Nazar’a işkence yaptığı sahneler sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı.

3 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Müge Anlı İle Tatlı Sert mi?

İzleyicilerden Büyük Tepki: Sen Anlatma Karadeniz!

Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Maaşları Ne Kadar?

Dün akşam 24. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat’ın Nazar’a yaptıkları adeta damga vurdu. Olay görüntülere sahne olan Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyenleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Vedat’ın Nazar’a işkence yaptıktan sonraki görüntüler sosyal medyayı ayaklandırdı. Geçtiğimiz sezon ilk bölümlerde Nefes’e uygulanan şiddet görüntüleriyle çok konuşulan ve eleştirilere neden olan dizide, yine benzer sahneler ekrana geldi.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Dizinin bölümünde işkence anları ekrana gelmedi, fakat diğer sahnelerinde minik minik kesitler gelince izleyici ayağa kalktı. Vedat’ın Nazar’ın yanına gittiği daha sonrada eli kanlı bir şekilde döndüğü görüldü. Dizinin diğer sahnelerinde Nazar’ın hali bir kaç kare olarak hızlı bir şekilde geçti. İlk bölümlerde Nefes’i aynı şekilde gösteren Sen Anlat Karadeniz dizisi yine benzer eleştiriler almıştı.

Sen Anlat Karadeniz’e Yeni Oyuncular Dahil Oluyor!

Sen Anlatma Karadeniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler