Ana SayfaDiziler‘Bartu Ben’ dizisi başlıyor!

İlgili Postlar

‘Bartu Ben’ dizisi başlıyor!

Bartu Küçükçağlayan’ın senaryosunu yazıp aynı zamanda başrolünde yer alacağı,Ödüllü yönetmen’in koltuğa geçtiği “Bartu Ben”in fragmanı yayınlandı.

Tolga Karaçelik’in ilk kez bir dizinin yönetmen koltuğuna geçtiği Bartu Küçükçağlayan’ı yeniden bir araya getiren,yapımcılığını BKM’nin üstlendiği,BluTV’nin sıra dışı eğlenceli konusuyla dikkatleri üzerine çekecek yeni dizisi “Bartu Ben” 18 Ekim’de seyirciyle buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan teaser ile merakları daha da arttıran dizinin fragmanı yayınlandı.

İşte merak edilen o fragman;

Bartu Küçükçağlayan’ın hem senaristliğini yaptığı hem de başrolünde olduğu dizide bir az ünlünün az daha ünlü olma hikayesi anlatılıyor.

Bartu Küçükçağlayan Kimdir?

Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde sık sık boy gösteren Bartu, birçok oyuncu için ciddi gelir ve kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Tam bu sırada karşısına oyuncu olmak isteyen kuzeni Gizmo ve senelerdir görmediği dayısı çıkar. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır.

“Kelebekler” ile büyük bir uluslararası başarıya imza atan Tolga Karaçelik’in ilk kez bir dizi için yönetmen koltuğuna geçtiği “Bartu Ben” BluTV’de.

Yönetmen Tolga Karaçelik

Marmara Hukuk Fakültesi mezunu olan Tolga Karaçelik Hukuk Fakültesi’nden sonra New York’a film okumaya gitti. Şu anda kısa film yönetmeni ve görüntü yönetmeni olarak serbest bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. İlk uzun metrajlı filmi Gişe Memuru ile dikkat çeken Karaçelik, 2015 yılında çektiği Sarmaşık ile Uluslararası Antalya Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo da dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. 2018 yapımı Kelebekler filmi, Sundance Film Festivali’nde dünya prömiyerini yaptı ve Dünya Sineması dalında Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Senarist Bartu Küçükçağlayan

2001’de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazanan Bartu, 2004 yılından itibaren televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Haziran Gecesi, Çapkın ve Binbir Gece dizilerinden sonra Yalan Dünya isimli dizide Orçun karakterini canlandırdı. Jet Sosyete dizisinden önce ise BluTV’nin çok ses getiren Masum isimli projesinde yer aldı. Kumarbazın Seçimi’ndeki oyunculuğu ile dört ödül kazandı ve Çoğunluk isimli sinema filmindeki rolüyle 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü dahil birkaç ödül kazandı. Kendisi aynı zamanda, Canavar Banavar takma ismi ile Büyük Ev Ablukada isimli grubun solistidir ve gitar çalmaktadır.

Oyuncular!

Ezgi Mola,

Şebnem Bozoklu,

Müfit Kayacan,

Kubilay Tunçer,

Cemre Ebuzziya,

Nazlı Bulum,

Yener Özer,

Kerem Kaya,

Sezin Boyacı,

Cem Zeynel Kılıç,

Oğuzhan Uğur

‘Bartu Ben’, 18 Ekim’de sadece BluTV’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler