Ana SayfaDizilerİzleyici Ufak Tefek Cinayetler'in İpini Çekecek

İlgili Postlar

İzleyici Ufak Tefek Cinayetler’in İpini Çekecek

İzleyici Ufak Tefek Cinayetler’in İpini Çekecek

Başladığı günden bu yana izleyicinin oldukça dikkatini çeken Ufak Tefek Cinayetler, artık eskisi heyecanı vermiyor. İzleyici, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin artık heyecan vermediğini, bölümlerin ilerlemediğini ve bu durum çok sıkıcı olduğunu söylüyor. Dizinin bu bölümünde bu kez gerçekten bir cinayet işlenecek ama Ufak Tefek Cinayetler, bu cinayetle bile paçayı kurtaramayabilir ve Ufak Tefek Cinayetler’in sonu gelebilir.

İzleyici Artık Eski Heyecanı Alamadığından Şikayetçi

Geçtiğimiz bölümde Tunç’un Sarmaşık’ta Merve ve Pelin’den intikam almak için kol gezmesi şer birliğinin daimi üyelerini bir hayli korkuttu. Tunç’dan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünmeye başlayan Pelin ve Merve, Merve’nin her zamanki fikirleriyle bir çözüm bulmuştu.Tüm bu oyunları onu kurtarmak için söylediğini söyleyen Merve, Tunç’u inandırmışa benziyordu. Fakat 22. bölüm 2. fragmanda, Tun’un Merve’yle Pelin’in birden karşısına çıkması ikiliyi yine korkuturken, Tunç’un onlara saldırması ise felaketi oldu.

Böylece Merve dizinin ilk cinayetini işlemiş oldu. Fakat dizi bu sahneyle de paçayı kurtaramadı. İzleyicinin memnun olmadığı bir sürü şeyler var gibi gözüküyor. Ufak Tefek Cinayetler izleyicinin yaptığı bir takım yorumlar “Ufak tefek bitti artık büyük cinayetler başlıyor!”, “Tunç bu psikopatlıkla nasıl öğretmenlik yaptı bu çocuklara!”, “Merve ve Pelo’nun bir adam gömmediği kalmıştı bu dizide!”, “Gurbetçi bavulu gibi yuvarladılar adamı!”, “Sadece Kırgın Çiçekler’de değilmiş elit zengin insanlar da adam gömüyormuş!” gibi yorumlar yapıldı. Genel yorumlar dizinin final yapacağından yana.

İzleyici Ufak Tefek Cinayetler’in İpini Çekecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler