Ana SayfaDizilerAvlu 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Avlu 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Avlu 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Avlu dizisi perşembe günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yayınlandığı zaman oldukça ilgi gören ve daha ilk bölüm olmasına rağmen sosyal medyada adından bolca söz ettiren dizi Avlu’nun ikinci bölüm tanıtımı izleyicisi ile paylaşıldı. Peki, Avlu dizisinde neler olacak? Fragman ve detaylar haberimizde…

Avlu 2. Bölüm Fragmanı

Avlu Dizisinin İlk Bölümünde Neler Oldu?

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Yine kabus gibi olan bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle yerini sessizliğe bırakır. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.

İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır. Konusu, oyuncuları ve yayınlanan ilk bölümü ile adından sıkça söz ettiren Avlu dizisi ikinci bölümü ile perşembe akşamı evlerinize konuk olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler