Ana SayfaDizilerÇukur 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Amansız Savaş Şimdi Başlıyor!

İlgili Postlar

Çukur 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Amansız Savaş Şimdi Başlıyor!

Çukur 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Amansız Savaş Şimdi Başlıyor!

Pazartesi akşamları zirveyi kimseye kaptırmamak için çok uğraşan, güçlü projelerden biri olan Çukur dizinin heyecan dolu fragman yayınlandı. Çukur’un yayınlanan fragmanına göre yine nefesleri kesecek gibi duruyor. Peki, Çukur’da neler olacak? Detaylar haberimizde…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur 23. Bölüm Fragmanı

Çukur 23. bölüm tanıtımda tabiri caizse silahlar konuşuyor. Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor. Yamaç, Sena ve Sultan’ı sakinleştirmeye çalışırken, Sultan’ın gözyaşları dikkat çekiyor. İdris’in “Elvis’e Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!” sözleri yine heyecan yaratıyor. Çukur, beklenen bölümü ile pazartesi sevdikleriyle buluşacak!

Çukur 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 22. bölümü nefes kesti. Baykal tehlikesini ortadan kaldırmak için güçlerini birleştiren Yamaç ile Vartolu’nun, Baykal’a oyun oynadıkları an bölüme damga vurdu. Bu arada Yamaç ve Vartalo’nun özenle hazırladığı planı Nazım’ın gizlice oyuna dahil olmasıyla alt üst oldu. Hal böyle olunca Yamaç ve Vartolu ikilisi, Baykal’ı kaptırdı.

Baykal’ı kurtarmak üzere harekete geçen Elvis, Koçovalı kadınlarını kaçırarak tehlikeli bir hamlede bulundu. Elvis’in kadınları tuttuğu depoyu öğrenen Koçovalılar ile Vartolu, hayatlarının en büyük şokunu yaşadı. Hepsinden bir adım önde hareket eden Elvis, iki tarafı da bozguna uğratarak hem onları tuzağa düşürdü hem de tam vaktinde Koçovalı kadınlarını alıp kaçmayı başardı. Elvis’in adamları tarafından etrafı sarılan Yamaç, Elvis’e kadınları bırakmasını söyledi. Elvis’in Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç’a izlettiği final sahnesinde gerilim doruk noktaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler