Ana SayfaDizilerSurvivor 2018: O halatı beline dolarım sallana sallana...

İlgili Postlar

Survivor 2018: O halatı beline dolarım sallana sallana…

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan bölümünde, yine heyecan dolu anlar yaşandı. Kıyasıya rekabete sahne olan oyunda, yapılan bir hareket, iki yarışmacıyı birbirine düşürdü. Yiğit ve Mustafa Kemal’in karşılaşmasında sinirleri geren ne oldu? Hangi yarışmacı, “O halatı beline dolarım, buradan sallana sallana gidersin.” dedi. Ödül oyununu kim kazandı?  Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan bölümü nelere sahne oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 35. son bölümde neler yaşandı?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan 35. yeni bölümünde, ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için kıran kırana mücadele etti. İki takımın zorlu mücadelesinde, açlık ve zorlu ada şartları nedeniyle hırslanmış olan iki takım karşı karşıya geldi. Oyun sırasında, heyecanlı anlar yaşandı.

İletişim ödülünü kim kazanmıştı?

Bir önceki oyunun ödülü, iletişim ödülüydü. Aileleri ve sevdikleri ile iletişim kuracak olmanın heyecanını yaşayan ünlüler ve gönüllüler takımı, kazanmak için kendilerini zorladılar. Ancak, kazanan takım ünlüler takımı oldu. Bu motivasyon, diğer ödül oyunu için onlara kaynak oldu.

Ödülü kim kazandı?

Survivor’da dün akşam oynanan oyunun ödülü, pizzaydı. Ödülü duyan yarışmacılar, daha da hırslandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, pizza ödülü için kıyasıya mücadele ederken, oyunun kazananı bir önceki oyunu kaybetmenin hırsına sahip olan gönüllüler takımı oldu.

Yiğit ve Mustafa Kemal arasında sinirler gerildi

30 Mart Cuma akşamı oynanan pizza ödüllü oyunun kazanan tarafı gönüllüler takımı olurken, oyun sırasında karşı karşıya gelen Yiğit ve Mustafa Kemal arasında oyun sonrasında gerginlik yaşandı. Mustafa Kemal’in Yiğit’i yenmesi ile yaşadığı sevinci, rakibi Yiğit’in arkasından halat ipini atarak göstermesi, Yiğit’i sinirlendirdi. Oyun sırasında Mustafa Kemal’in bu hareketini görmeyen Yiğit, durumu oyun sonrasında öğrendi.

O halatı beline dolarım senin kardeş

Mustafa Kemal’in arkasından yaptığı sevinç hareketini, oyundan sonra duyan Yiğit, Mustafa Kemal’e tepkisini oyun sonrasındaki röportajında dile getirdi. Yiğit, Mustafa Kemal hakkında konuşurken “Karşıda rugby’ci bir çocuk var. Benimle oynadıktan sonra bir sevinçte bulunmuş. Ben görmedim görseydim tepki verirdim. Halatlar atıp kovboyculuk oynamış. O halatı beline dolarım senin kardeş. Buradan gidene kadar sallana sallana gidersin.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler