Ana SayfaÜnlülerİzdivaç Gözdesi Baha'dan Zuhal Topal’la Programına Şok İthamlar!

İlgili Postlar

İzdivaç Gözdesi Baha’dan Zuhal Topal’la Programına Şok İthamlar!

İzdivaç programının popüler isimlerinden birisi olan Baha, Naz ile olan ilişkisi nedeniyle sık sık gündeme gelirken özellikle geçtiğimiz günlerde stüdyoda yaşanan kavgada başrolde yer alması ile dikkat çekmişti. Tüm bu iddiaların ve dedikodularını ardından Baha, özel olarak çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşılarak Zuhal Topal ve yapım hekimi hakkında oldukça ilginç iddialarda bulundu.

Her Şey Sahte!

Baha programdaki her şeyin sahte olduğunu söylerken yaşanan kavga olayı ve Naz ile arasındaki Aşkı anlattı. Naz ile olan ilişkisinde oldukça ciddi olduğunu söyleyen Baha, evlilik yolunda karar verdiklerini fakat yapım ekibinin Naz’ın programdan ayrılması ile reytinglerin düşmesi düşecek olması nedeniyle bu ilişkinin ilerlemesini istemediğini söyledi. Özellikle yaşanan kavga ile ilgili samimi ve net ifadeler kullanan Baha, program sonrasında güvenliklerin kendisine saldırdığını ve kendisinin hiçbir şekilde kavgaya sebebiyet vermediğini söyledi.

Beni Arabada Sıkıştırdılar

Baha, güvenliklerin kendisini farklı bir arabayı bildirdiğini ve linç etmeye çalıştıklarını söylerken evlilik yolunda ilerlediğini Naz’ın başka adaylar ile görüşmesinin yapım ekibi tarafından sağlandığını ve bu nedenle de kavgaların çıktığını belirtti.

İlişkilerinin evlilik yolunda olmasına rağmen yapım ekibi tarafından bitirme noktasına geldiğini de iddia eden Baha programdaki tüm adayların ve yaşanan olayların sahte olduğu net bir şekilde belirtti. Yapılan bu açıklamalarının ardından gözler Zuhal Topal ve yapım ekibine çevrildi. Özellikle Baha’nın iddiaları ve geçtiğimiz günlerde bir adayın da benzer açıklamalar yaptıktan sonra stüdyodan kovulması kafalarda soru işareti oluşturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler