Ana SayfaÜnlülerHadise, Mesut Özil Ve Hakan Sabancı Aşk Üçgeni Mi Yaşanıyor?

İlgili Postlar

Hadise, Mesut Özil Ve Hakan Sabancı Aşk Üçgeni Mi Yaşanıyor?

Aşk hayatını basından gizlemeye çalışan Hadise, son dönemlerde özellikle Hakan Sabancı ile arasında yaşananlarla gündeme geliyor. Fakat bugün ajanslardan paylaşılan son haberlerde özellikle Mesut Özil’in Hadise’ye karşı özel bir ilgisinin olduğu ve bu nedenle Hakan Sabancı ile Mesut’un karşı karşıya kaldığı iddia edildi.

Hadise Kimi Seçecek?

Adı her ne kadar Hakan Sabancı ile anlasa da Mesut Özil ile Hadise’nin 2016 yılının Kasım ayında görüştüğü ve bunun ardından Hakan Sabancı’nın devreye girdiği iddia ediliyor. Bu açıdan 3’lü arasında yaşananlar net olarak açıklamadığından dolayı oldukça karışık bir aşk üçgeninin yaşandığı da tahmin ediliyor.

Hadise’ye Sürprizler Bitmiyor!

Hadise için özel şeyler yapmaktan geri kalmayan iki isim de Hadise’ye çeşitli sürprizler yaparak onun kalbini kazanmaya çalışırken, özellikle Hakan Sabancı’nın yaptığı son sürprizler sonrasında Hadise’nin dayanamayarak küçük bir kaçamak yaptığı iddia ediliyor. Bu küçük kaçamak basında yer aldıktan sonra Mesut Özil’in olayı duyduğu ve üzüldüğü de yakın çevresi tarafından paylaşılmış durumda.

Hadise’den Aşk Sinyalleri

Yaşanan bu gelişmenin ardından ise özellikle Hadise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hayatında biri olmadığını fakat her an bir şeylerin olabileceğini söylemişti. Özellikle bu açıklamalar Hadise’nin ilk aşk sinyalleri şeklinde değerlendirilmişti.

Son 2 güç içerisinde gündemde yer alan iddialarda Hadise’nin Hakan Sabancı ile birlikte olmak istemediği ve Mesut Özil için ilk adımı atacağı da konuşuldu. Hakan Sabancı, Mesut Özil ve Hadise arasında yaşanan bu gelgitler özellikle Hadise’nin hayranları tarafından yakından takip ediyor ve sonucun nasıl olacağı, Hadise’nin kimi seçeceği oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler