Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan İlginç Hülya Avşar Açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan İlginç Hülya Avşar Açıklaması!

Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte bir kebapçıda eğlenen Demet Akalın, mekan çıkışında gazetecileri ile bir araya geldi.

Ayak üstünde olsa da pek çok farklı soruya yanıt vererek samimi açıklamalarda bulunan Demet Akalın özellikle Hülya Avşar ile ilgili oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Hülya Avşar’ın yeni albümü için şarkı aradığını ve ona, çok tutacak yeni bir şarkı vereceğini söyleyen Demet Akalın, öylesine iddialı sözler kullandı ki şarkının tutmaması halinde ülkeyi terk edeceğini dahi iddia etti.

Onu Yeniden Yaratacağım!

Hülya Avşar’ı yeniden yaratacağını söyleyerek oldukça dikkat çeken Demet Akalın, bu açıklamalarıyla Hülya Avşar’a önemli mesaj gönderirken açıklamaların ardından Hülya Avşar’ın nasıl bir cevap vereceği merak edildi.

Yapılan açıklamalar için şu ana kadar Hülya Avşar sessizliğini korurken Demet Akalın açıklamalarında detayları vermekten geri kalmadı. Hülya Avşar ile yaptığı görüşmede ona yeni bir single vereceğini söylediğini ve Hülya Avşar’ın da bunu kabul ettiğini söyleyen Demet Akalın, Hülya’nın müzik piyasasında yeniden parlayacağını ve Hülya Avşar’ı yeniden yaratacağını söyledi.

Zamanında Hülya Avşar’ın kendine çok destek verdiğini ve bu nedenle Hülya Avşar’ın kendi hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Demet Akalın, çok bomba ve tutacak şarkılar arasında şu anda incelemeler yaptığını belirtti. Demet Akalın tarafından yapılan açıklamalar sosyal medyada ilgi toplarken, özellikle Hülya Avşar’ı yeniden yaratacağım gibi cümleler oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler