Ana SayfaDizilerİyilik 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla'nın Oyununa Gelmiyor!

İlgili Postlar

İyilik 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla’nın Oyununa Gelmiyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi İyilik, 6. yeni bölümüyle 3 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Damla ile Neslihan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Neslihan, Damla’nın hamile olduğunu duyunca Murat’tan hemen boşanmak ister. Ama onun bebeğini düşürdüğünü kendisinden sakladığını öğrenince Murat’la boşanmaktan vazgeçer. Murat, Damla’ya para verip ondan kurtulduğunu düşünür. Damla ise Koray’la birlikte bir plan yapıp Sinan’la yakınlaşır. Bir ay sonra Damla, Sinan’ın kız arkadaşı olarak eve gelir. iyilik 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neslihan, Damla’nın oyununa gelmiyor.

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Damla’nın Oyununa Gelmiyor!

İyilik 6. bölüm 1. fragmanında; Neslihan, Damla’nın ne yapmaya çalıştığını anlıyor ve Murat’la mutluymuş gibi davranıyor. Sinan, Damla’ya evlenme teklif ettiğini açıklıyor. Neslihan ise, hemen nişanlarını yapmalarını istediğini söylüyor. Damla, Koray’ı arayıp planlarının tutmadığını söylüyor. Bu arada Damla, Murat’ı kıskandırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

İşte İyilik 6. bölüm 1. fragmanı…

 

İYİLİK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Neslihan, arabanın kontrolünü kaybedip kaza yapar. Damla ile Neslihan, hastaneye kaldırılır. Murat, karısının ve Damla’nın kaza geçirdiğini öğrenip hastaneye koşar. Öte yandan Sinan, Şahika’nın gerçek annesi olmadığını öğrenip ona gerçek annesinin kim olduğunu sorar. Yıllarca kendisinin kandırıldığını düşünen Sinan, trafikte birileriyle kavgaya tutuşur.

Koray onu yaralı bir şekilde bulup evine götürür. Şahika, Neslihan’ın kazasını duyar. Neslihan, Murat’ın sevgilisinin Damla olduğunu annesinden saklar. Şahika, Murat’ın gerçekleri Sinan’a söylemesini affetmez ve onu şirketten kovar. Murat ise, onu tehdit edip gitmez.

Neslihan, Damla’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra ona Murat’tan hemen boşanacağını söyler. Hatta evine gidip boşanma dilekçesini verdiğini söyler. Hastanede Murat’ın kendisini terk etmesine dayanamayan Damla, sinir krizi geçirip bebeğini kaybeder. Damla, Neslihan’a bebeğini düşürdüğünü söylemez. Üstüne bir de bebeğinin odasını ona gösterir.

O sırada Murat Neslihan’ı arayıp Damla’nın bebeğini düşürdüğünü öğrendiğini söyler. Neslihan, Damla’nın kendisine yalan söylemesi karşısında ona Murat’tan boşanmayacağını söyler. Murat, Şahika’nın gizli işlerinin peşine düşer. Damla’nın kaldığı eve satışa çıkartan Murat ona yakalanır.

Murat, Damla’ya ilişkilerinin bittiğini söyleyip ona yüklü bir para gönderir. Ondan kurtulduğunu zannedip rahatlayan Murat Neslihan’a, Damla’dan kurtuldukları müjdesini verir. Neslihan, Damla’dan kurtulabileceğine pek inanmaz. Damla, Koray’ın yanına gidip onunla bir plan yapar.

Koray’ın istediği tek şey Neslihan’ın Murat’tan boşanması olduğu için Damla, onunla iş birliğini kabul eder. Ama önce Neslihan’ın evine gidip onu rahatsız eder. Murat eve gelip onu evden zor gönderir. Sonra Koray’ın dediği yere gidip Sinan’la tanışır.

Aradan bir ay geçer. Neslihan, Sinan’ın bir ay sonra evleneceği kızla tanıştırmak için evlerine geleceğini öğrenip hazırlık yapar. Heyecanla çalan kapıyı açar ve karşısında Sinan’la birlikte Damla’yı görür.

İyilik 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Damla Sinan’n Kız Arkadaşı Olarak Eve Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler