Ana SayfaDedikoduIvana Sert Açıkladı: Haberler Yalan

İlgili Postlar

Ivana Sert Açıkladı: Haberler Yalan

Son Günlerin en tartışmalı isimlerinden olan Ivana Sert hakkında her gün farklı iddialar gündeme geliyor. Geçtiğimiz gün en çok konuşulan haberler arasında Ivana Sert’in İşte Benim Stilim adlı yarışmadan kovulduğu belirtilmişti.

Gündemde oldukça dikkat çeken bu haberler üzerine yapım ekibi tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken Ivana Sert hakkında farklı haberler de gündeme gelmeye başladı. Öyle ki Ivana Sert’in aşk hayatında da zorlu bir süreçten geçtiğini ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine kızması nedeniyle kendini tuvalete kapatıp ağladığı iddia edildi. Bu konuları gündemde yer alması Ivana Sert tarafından değerlendirilirken ünlü modacı sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

İddialar Gerçek Değil!

Ivana Sert resmi Ivana Sert hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda gündemde yer alan haberlerin doğru olmadığını söylerken arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği gecenin belirtildiği gibi sonlanmadığı ve bu tip haberlerin yer almasının kendini üzdüğünü söyledi.

Ivana Sert tarafından yapılan bu açıklamalar gündemde yer alan iddiaların da gerçek olmadığını net bir şekilde gösterirken özellikle Ivana Sert’in takipçileri bu haberler üzerine ünlü modacıyı destekledi ve fotoğrafının altına ona moral verecek sözler söyledi.

Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte özel bir gece kulübüne giden ve burada sevgilisiyle birlikte vakit geçiren Ivana Sert’in özellikle yaşanan tartışmalar sonrasında kızdığı ve oldukça üzülerek kendisini tuvalete kapattığı iddia edilmişti. Arkadaşlarıyla geçirdiği gecenin çok güzel bir şekilde tamamlandığını söyleyen Ivana Sert’in belirtildiği gibi herhangi bir tartışmanın olmadığı da söylemesi gündeme gelen haberlerin asılsız olduğunu çok net bir şekilde ortaya çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler