Ana SayfaDedikoduAsena Kimle Aşk Yaşıyor? Esra Sönmezer Açıkladı!

İlgili Postlar

Asena Kimle Aşk Yaşıyor? Esra Sönmezer Açıkladı!

Son dönemlerde sürpriz aşk dedikoduları ile gündeme gelen Esra Sönmezer, yeni bir aşk bombasını daha patlattı.

Özellikle geçtiğimiz dönemlerde Oğuzhan Özyakup ile Demet Özdemir arasında yaşanan aşkı duyuran ve oldukça dikkat çeken Esra Sönmezer, yeni iddiasıyla da yine gündemi sarstı. Bugün hemen hemen tüm platformlarda yer alan yeni haberde Asena’nın yeni bir ilişkiye başladığı duyuruldu.

Ünlü İş Adamıyla Birlikte!

10 ay önce başlayan ilişkide dansöz Asena Almanya’da bir mekan işleten kişi ile hayatını birleştirdiği, çiftin bugüne kadar iyi bir ilişki sürdürdüğü belirtildi. Almanya’da olması sayesinde tüm ilişkinin gözlerden uzak bırakıldığı da açıklandı. Esra Sönmezer yaptığı açıklamalarda özellikle Almanya’ya sık sık Asena’nın gitmeye başladığını ve burada sevgilisiyle buluştuğunu söyledi. Yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Asena’ya çevrilse de henüz Asena’dan yeni bir açıklama gelmedi.

Esra Sönmezer yaptığı açıklamalarda önemli bir detaydır paylaşırken özellikle Türk sanat müziği sanatçısı Deniz Gencay ile Almanya’daki işadamının daha önceden bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişki sırasında oryantal Asena’nın işadamıyla tanıştığı öne sürüldü. Bu bakımdan Deniz Gencay ile iş adamının ayrılmasındaki en önemli sebeplerden bir tanesinin de Asena’nın olabileceği konuşuluyor. İki ismin bir araya geldikten sonra sık sık görüşmeye başladığı ve bu görüşmelere kısa süre içerisinde aşka dönüştüğü konuşulurken tüm bu iddialara Asena’nın nasıl yanıt vereceğim merak edilmeye başlandı.

Son dönemlerdeki açıklamaları ile dikkat çeken Esra Sönmezer canlı yayında yaptığı açıklamalarıyla yine gündem yaratmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler