Ana SayfaKimdirİşte Gülizar’ın Merak Edilen Karakterleri! Gülizar Dizisinde Kim Kimdir?

İlgili Postlar

İşte Gülizar’ın Merak Edilen Karakterleri! Gülizar Dizisinde Kim Kimdir?

Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan Gülizar dizisinde kim kimdir belli oldu. Hangi oyuncuların hangi karakterlerle dizide yer alacağı detaylı bir şekilde açıklanırken, tüm soru işaretlerinin giderildiği dizi için heyecanlı bir geri bekleyiş başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Çağan Irmak İmzası Var

Dizi için beklentileri arttıran isimlerden birisi de Çağan Irmak. Öyle ki dizide ünlü isim de yer alıyor. Bu bakımdan kurgusu ve senaryosuyla dikkat çeken dizi, oyuncu kadrosuyla birlikte son dönemlere damga vuracak yapımlardan birisi olarak gösteriliyor. Dizinin başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat yer alırken bu iki oyuncuya Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat) eşlik ediyor.

Gülizar (Farah Zeynep Abdullah)

Farah Zeynep Abdullah tarafından canlandırılacak Gülizar karakteri dizinin ana karakteri. Dizinin varlıklı ailelerinden birisi olan Sepetçi Ailesi’nin varisi olan Gülizar, aynı zamanda tek çocuk olmanın avantajını yaşıyor. Yasak bir ilişki sonucunda dünyaya gelen Gülizar, küçük yaştan itibaren Suzan tarafından büyütülüyor. Güzelliği ile dikkat çeken Gülizar, aynı zamanda çok güzel şarkı söylüyor.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Murat (Berk Cankat)

Sepetçi Çiftliği’nde çalışan Veysel ile Zemzem’in oğlu olan Murat, özellikle fiziği ve görünümüyle dikkat çekiyor. Sepetçi Ailesi’nin damadı olması beklenen Murat, lise aşkı Mine ile evlilik planları kuruyor. Özgürlüğüne düşkün olan Murat, aynı zamanda başarılı.

Berk Cankat Kimdir?

Suzan(Ebru Cündübeyoğlu)

Uzun zamandan beri ekranlardan uzak kalan Ebru Cündübeyoğlu tarafından canlandırılacak Suzan, pavyonda çalışıyor. Zengin ve meşhur olma hayalleri ile küçük yaştan itibaren bu alana yönelen Suzan, istediğine ulaşamadığı gibi pavyonlarda çıkmak zorunda. Gülizar’ın annesi Esma ile çok yakın arkadaş olan Suzan, bu bakımdan Gülizar’ın hayatına da dahil oluyor. Fazla kuralcı olan Suzan, aynı zamanda çok konuştuğu için çevresi tarafından çok fazla sevilmiyor.

Ebru Cündübeyoğlu Kimdir?

Mine (Sevtap Özaltun)

Mehmet Rıfat ve Candan’ın kızı olan Mine, hayatı boyunca istediği her şeyi elde etmiş bir isim. Bu nedenle istediğine istediği zaman ulaşmayı seven Mine, ailenin aynı zamanda hırçın çocuğu. Cemiyetin gelecekteki lider ismi olarak görülen ve bu şekilde büyütülen Mine, tüm bu dünyayı istemediği gibi çocukluk dönemden beri sevdiği Murat’a takık durumdadır ve onunla evlenmek ister.

Sevtap Özaltun Kimdir?

Hayriye(Şerif Sezer)

Mehmet Rıfat Sepetçi’nin annesi rolünde karşımıza çıkan Hayriye duldur. Ziya Bey’in vefatı ile birlikte tek başına kalan Hayriye, kendini tamamen çiftliğe adamış durumda. Bu durum Hayriye’nin gücü sevmesini sağladığı gibi ailesini koruma noktasında da Hayriye artık gözünü karartmış durumdadır.

Şerif Sezer Kimdir?

Fettah (Berkay Ateş)

Gülizar’a aşık olan Fettah, sokakların çocuğu olarak bilinir. Fakat Fettah, Gülizar’a olan aşkını kendi içinde yaşamayı tercih eder ve Gülizar’a açılmak istemez. Besteci olmak isteyen Fettah, kan davası nedeniyle küçük yaşlardan itibaren İzmir’de yaşamaya başlamıştı. Gülizar’ın menajeri olarak çalışır.

Berkay Ateş Kimdir?

Candan(Zuhal Gencer)

Varlıklı bir aileden gelen Candan, aynı zamanda iki kardeştir. Mantık evliliği yapan Candan, aşık olmasa da zenginlik ve gelecek adına bu evliliği kabul etmiş ve Mehmet Rıfat ile evlenmiştir. Gülizar’ın varlığından son derece rahatsız olan Candan, bu konuda sürekli yeni planlar yapacaktır.

Zuhal Gencer Kimdir?

Tuğrul (Berk Erçer)

Tuğrul Mehmet Rıfat ile Candan’ın çocuğudur. İlk ve tek çocuk olması sebebiyle biraz şımartılan Tuğrul, tüm imkanlara rağmen beklentileri karşılayamaz. İyi bir eğitim alamayan ve bu nedenle de yönetimde yer almayan Tuğrul, ailesi için en büyük sorunlardan birisidir. Ailesi ne kadar çabalasa da Tuğrul bu konuda istekli olmaz.

Berk Erçer Kimdir?

Şerif Abla (Mahperi Mertoğlu)

Suzan’ın sahne aldığı pavyonu çalıştıran Şerif Abla, hayat şartları gereği oldukça serttir ve anlaşması oldukça zordur. Şerif Abla küçük yaştan itibaren intikam için ağır ağır planlar yapar. Gülizar’ın annesine aşık olan abisinin öldürülmesi Şerif Abla’yı derinden etkiler ve bu nedenle Gülizar’a karşı da çok ciddi bir intikam planları vardır.

Mahperi Mertoğlu Kimdir?

Veysel (Osman Alkaş)

Murat’ın iyi bir hayat sürmesi adına varını yoğunu ortaya koyan Veysel, çiftlikte sevilir. Mehmet Rıfat’ın çok değer verdiği Veysel, Hayriye ile çok büyük sırlar paylaşır. Ağırbaşlı ve saygın biri olması Veysel’in vazgeçilmez olmasını sağlamıştır. Oğlunun evlenmesini ister.

Osman Alkaş Kimdir?

Zemzem(Ayşe Tunaboylu)

Veysel’in karısı olan Zemzem, Murat’ın annesidir. Zamanını büyük bir bölümünü bahçede geçiren Zemzem, olan bitene çok karışmaz.

Ayşe Tunaboylu Kimdir?

Nazan (Goncagül Sunar)

Nazan, Candan’ın kız kardeşidir. Kocasının iflası ile birlikte çok ciddi zorluklar yaşayan Nazan, ailesinin desteği ile yaşamını sürdürmektedir. Bu bakımdan maddi bağımlılığı nedeniyle çoğu konuda zorluk yaşar.

Goncagül Sunar Kimdir?

Teksoy (Emre Taşkıran)

Şerif ile sevgili olan Teksoy, Şerif’i sevmese de onun gücünü ve imkanlarını kullanmak için birlikte olur. Çıkarları uğrana her şeyi yapabilecek olan Teksoy, bu bakımdan tehlikeli ve güvenilmez biridir.

Emre Taşkıran Kimdir?

Fuat (Baran Can   Eraslan)

Nazan’ın oğlu olan Fuat, aynı zamanda bekardır. Hayat enerjisi düşük olan Fuat, bu nedenle çok fazla bir işte yer almaz ve beklentileri de karşılayamaz. Bir işte dikiş tutturamayan Fuat, çiftlikte annesi ile birlikte yaşamaktadır.

Baran Can Eraslan Kimdir?

İlk Bölümüyle Ekranlara Geliyor

Oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çeken Gülizar dizisi ilk bölümüyle Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin başlama saati ise 20.00.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler