Ana SayfaKimdirEmre Taştekin Kimdir?

İlgili Postlar

Emre Taştekin Kimdir?

Jet Sosyete dizisinde yer alacağı paylaşılan oyuncu Emre Taştekin hakkında bilmeniz gereken bilgileri yani Emre Taştekin biyografisi hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Emre Taştekin kimdir?

Önce ilkokulu sonra ortaokulu ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamlayan Emre Taştekin küçük yaşlarımdan itibaren sanata ve spora ilgi duyuyordu. Lise yıllarından sonra radyo programcılığına merak duymaya başladı ve uzun yıllar radyo programcılığı yaptıktan sonra kariyeri için hedef olarak koyduğu oyunculuk için 2001 yılında tek kişilik oyununu kaleme alarak profesyonel anlamda sahneye ilk adımını attı. Daha sonra İstanbul’da konservatuar / tiyatro eğitimini tamamlayarak önce pek çok özel tiyatro projesinde yer almaya başladı. Başarılı bir çizgiye sahip olan Emre Taştekin daha sonra televizyon projelerinde yer almaya başladı. Kendisine koymuş olduğu oyunculuk hedefi için almış olduğu bu karardan hiç bir zaman pişmanlık duymadığını defalarca dile getiren başarılı oyuncu, başarısının arkasında oyunculuk kariyerine hiç bir zaman desteğini esirgemeyen ailesinin rolünün çok büyük olduğunu da her zaman dile getiriyor.

Emre Taştekin tiyatro ve oyunculuk dışında seslendirmelerde de yer alıyor. Sakin bir yaşantıya sahip olan Emre Taştekin hayvanlara olan tutkusuyla biliniyor, kedisi ve balıkları var. Kitap okumayı, film izlemeyi çok seviyor ve iyi müzikler keşfetmeye çalıştığını röportajlarda dile getiriyor. Aynı zamanda motosiklet tutkunu olan başarılı oyuncu güzel havalarda çadır, motosiklet, kitap ve iyi bir yol arkadaşıyla yeni yerler görmeyi de çok seviyor.

İdolü konservatuarda tanıştığı aynı zamanda hocası, ustası ve abisi olan rahmetli Savaş Dinçel olarak anlatıyor.

Şu anda Jet Sosyete Oyuncuları arasında yer almaktadır.

Emre Taştekin Kaç Yaşında?

Bakışlarıyla umut dağıtan oyuncu Emre Taştekin 1981 doğumlu yani şu an 37 yaşında.

Emre Taştekin Aslen nereli?

1981 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Emre Taştekin aslen Eskişehirli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler