Ana SayfaÜnlülerİşte Dolandırılan Ünlüler!

İlgili Postlar

İşte Dolandırılan Ünlüler!

Ünlü demediler Dolandırıldılar, İşte İyi Niyetine Kurban gitmiş 12 Ünlü isim, konunun detayı Haberimizde..

İşte Dolandırılan 11 Ünlü İsim!

Ekranlarda gördüğümüz ünlü isimler de dolandırıcıların hedefi oldu. İşte, dolandırılan ünlüler sırayla;

1- Çağla Şıkel

çağla şıkel ile ilgili görsel sonucu

Ünlü model Çağla Şıkel hakkında açılan soruşturmada, sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı sebebiyle, 5 yıla kadar hapsi taleb edilmişti. Ünlü model Çağla Şıkel ise yaptığı açıklamada muhasebecisini hedef gösterip, dolandırıldığını iddia etmişti.

Çağla Şikel Kimdir?

2- Beren Saat

beren saat ile ilgili görsel sonucu

Ünlü Oyuncu Beren Saat de dolandırıcıların hedefi olmuş ünlü isimlerden biri. Pek çok ünlü ismin muhasebeciliğini yapan Muharrem A. ile çalışan Beren Saat de, muhasebecisinin kendisini dolandırdığı gerekçesiyle savcılığa başvurmuştu. Savcılık, Beren Saat’İ haklı bulmuş, Muharrem A. hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan soruşturma başlatmıştı.

Beren Saat kimdir?

3- Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili görsel sonucu

Ünlü yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da diğer meslektaşları gibi muhasebeci kurbanı oldu. Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinden tahsil ettiği vergi borçlarını yatırmayarak 3, 5 milyon TL zarara uğrattığını iddia ettiği eski muhasebecisi Erdal D. tarafından dolandırıldığını iddia etmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

4- Gözde Kansu

Gözde Kansu ile ilgili görsel sonucu

Ünlü Oyuncu Gözde Kansu ile dolandırıcı bir taksici mağduru. Bindiği taksi şoförünün anlattığı acıklı hikayeye inanarak en yakın ATM’den para çekip şoföre yardım eden oyuncu Gözde Kansu, çevresinden de aynı yöntemi duyduğunda dolandırıldığını anlamış oldu.

Gözde Kansu Kimdir?

5- Yiğit Özşener

Yiğit Özşener ile ilgili görsel sonucu

Kaybedenler Kulübü filminin yıldız ismi ünlü oyuncu Yiğit Özşener’in kredi kartını kopyalayan dolandırıcılar, Amerika’dan 9 bin liralık harcama yaptığı biliniyor.

Yiğit Özşener kimdir?

6- Canan Karatay

Canan Karatay ile ilgili görsel sonucu

Ünlü dietisyen Canan Karatay’ı arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler Canan Karatay’a bankadan çektirdikleri 50 bin dolar ve 10 bin lirayı iki ayrı parkta bıraktırdı. Devletle gizli bir operasyonda olduğuna inandırılan Canan Karatay “Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmakta beni heyecanlandırdı” dedi.

7- Burak Yılmaz

Burak Yılmaz ile ilgili görsel sonucu

Ünlü futbolcu Burak Yılmaz’ı arayan telefondaki dolandırıcı, kendisini Trabzon Valisi olarak tanıttı ve bir okula yardım yapılıcağını söyledi. Trabzon Valisi’ni tanıdığını belirten futbolcu Burak Yılmaz, dolandırıcıların çok inandırıcı olduğunuaçıkladı. Burak Yılmaz konuyla ilgili bir açıklamasında “Paranın gittiğini anlayınca bana verdikleri numarayı aradım. Sahte valiye küfür ettim. Ancak pişkinler ‘O kadar paran var 10 bin TL’nin mi lafını ediyorsun?’ diyerek işi pişkinliğe vurdular” dedi.

Burak Yılmaz kimdir?

8- Oya Başar

Oya Başar ile ilgili görsel sonucu

Ünlü tiyatrocu Oya Başar, 2012 yılında Sarıyer’de iki villa yaptırmak için bir firmayla anlaştı. Ancak firma tarafından dolandırılan Oya Başar, 1 milyon 680 bin dolar değerindeki villalar karşılığında vekaletle Bebek’teki 2.2 milyon dolarlık evini satan şirketten ne parasını, ne de villaların tapusunu alabilmişti.

Oya Başar Kimdir?

9- Bülent Serttaş

Bülent Serttaş ile ilgili görsel sonucu

Ünlü türkücü Bülent Serttaş da kendini vali olarak arayan kişiler tarafından dolandırıldı. Telefondaki kişi kendini Erzincan Valisi olarak tanıttılar  ve ünlü türkücüden tekerlekli sandalye kampanyasına destek vermesini istediler. Vali sandığı dolandırıcının ricasını kırmayan ünlü türkücü Bülent Serttaş, verilen hesap numarasına 15 bin lira ödeme yaptı..

Bülent Serttaş kimdir?

10- Ece Erken

Ece Erken ile ilgili görsel sonucu

Ünlü sunucu Ece Erken dolandırdığını şu sözlerle anlattı: “Size benden bir tavsiye… Üst komşunuz da olsa, tanıdık da olsa eğer bir mimara evinizi emanet ediyorsanız, bütçeniz belli bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar bile şahit olsa, evi teslim ettikten sonra hele ki ünlüyseniz sizden 2, pardon 3 katı isteyebilirler. ‘Gazetelere demeç vereceğim’ diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir! Aman ha dikkat edin! Mahkeme yanlış karar verebilir ama çok şükür temyize gidebilirsiniz!” Ece Erken Instagram’dan paylaştığı olay sonrası takipçilerini de uyardı.

Ece Erken kimdir?

11- Asuman Dabak

suman Dabak ile ilgili görsel sonucu

Oyuncu Asuman Dabak, beraber tavuk restoranı açmak istediği İ.D. isimli bir erkek tarafından dolandırıldı. Asuman Dabak, tavuk yemekleri yapan bir restoran zinciri açmak için ortak olduğu İ.D.’ye devamlı çek yazdı. 2.5 milyon TL’lik çek kesen Asuman Dabak, restoranla ilgili hiçbir şey yapılmadığını fark edince soluğu savcılıkta almıştı. İ.D.isimli dolandırıcı ise bir ay sonra yakalandı..

Asuman Dabak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler