Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim’de Bayılma Olayları Bitmiyor!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim’de Bayılma Olayları Bitmiyor!

Hafta içi her gün ekranlara gelen İşte Benim Stilim’de bayılma olayları bitmiyor. Yeni bölümde yeni bir baygınlık krizi ile daha yaşandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve son haftalarda oldukça eleştirilen yarışmada, tartışmalar yarışmacıları oldukça zorluyor. Yarışma olmasına karşın yarışma dışında pek çok olayın yaşandığı İşte Benim Stilim’de dün Duygu Çevik ile tartışan Aleyna Eroğlu sinir krizi geçirdi.

Moda Arka Planda Kalıyor!

Adayların moda bilgileriyle yarıştığı İşte Benim Stilim’de tartışmalar daha fazla ön plana çıkıyor. Dün akşam Aleyna Eroğlu tarafından tercih edilen kıyafetler, Duygu Çevik tarafından beğenilmezken özellikle iki ismin tartışması giderek hararetlendi. Yaşanan bu durum sonrasında Aleyna Eroğlu yaşananlar karşısında dayanamazken stüdyoda bayıldı.

Yarışmacının yardımına Kemal Doğulu yetişti. Kemal Doğulu yarışmacıyı kucakladı ve kamera arkasına götürdü. Yarışmacıya burada ilk müdahalenin yapıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde de Deniz programda yaşanan tartışma sonrasında benzer bir problem yaşamıştı. Son dönemlerde adayların yaşananlara karşı dayanamaması ve İşte Benim Stilim’de baygınlık yaşaması İşte Benim Stilim’in daha fazla dikkat çekmesine neden oldu.

Yarışma programı olmasına karşın moda dışında pek çok farklı tartışmanın yaşandığı İşte Benim Stilim bu nedenle çoğu kişi tarafından da yayından kaldırılması yönünde eleştiriyor. Bugüne kadar pek çok kişinin yarışmaya dahil olduğu ve ilk sezonlardan oldukça uzak bir performans sergileyen yarışmanın gelecek sezonlarda ekranda yer alıp yer almayacağı bilinmiyor. Kanal yönetimi tarafından bu konuda kesin bir açıklama yapılmazken önümüzdeki dönemlerde flaş bir karar alınabilmesi de beklentiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler