Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Tartışma İle Yeniden Gündemde!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Tartışma İle Yeniden Gündemde!

Kısmetse Olur tartışma ile yeniden gündeme gelmeyi başardı. Geçtiğimiz gün ekranlara gelen bölümde ihanet iddiası Tuğçe ve Akın arasında oldukça sert tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

Kısmetse Olur evinin son dönemlerde tartışmalı çiftlerinden olan Akın ve Tuğçe bugüne kadar ilişkilerini yoluna koymayı başaramazken gündeme gelen son ihanet konusu çiftin arasını iyice açtı. Özellikle son günlerde çok farklı tartışmalar yapan ve kimse tarafından bu tartışmaları anlamlandırılamayan Akın ve Tuğçe’nin ihanet konusunda daha önceden beri sorun yaşadığı ve bu nedenle de bugüne kadar hep tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı.

Kısmetse Olur Tartışma Neden Çıktı?

İhaneti gündeme getiren olay ise Tuğçe’nin kamera arkasında başka biriyle görüşmesi. Telefon ile görüşme yapan Tuğçe’nin bu durumu Akın’a iletilirken Akın duydukları karşısında oldukça sinirlendi ve hesap sordu.

Tuğçe ile karşı karşıya gelen Akın, Tuğçe’nin kiminle konuştuğunu öğrenmeye çalışırken eski nişanlısı ile Tuğçe’nin konuştuğu ortaya çıktı. Akın’ın bu konuda daha önceden beri şüphelerinin olduğu da ortaya çıktı. Akın’ın Tuğçe’nin nişanlısı ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı ve bu konuda bilgi aldığı öğrenildi. Tuğçe’yle arasında yaşanan tartışmalar sonrasında ilişkinin devamı noktasında büyük bir soru işareti de ortaya çıkarken çiftin ilişkisine devam edip edemeyeceği merak ediliyor.

Bugüne kadar birbirlerinden hoşlanmalarına karşın iyi bir ilişkiye başlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Akın ve Tuğçe’nin yaşanan son olaylar nedeniyle oldukça üzgün olduğu ve böyle bir ilişkiye devam edemeyeceği konuşulanlar arasında. Kısmetse Olur tartışma ile birlikte yeniden konuşulurken, programdaki adayların sürekli  ev dışında ilişkilerinin olduğu ortaya çıkması tepki çekmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler