Ana SayfaDizilerSurvivor Finali İle Tarık Mengüç Veda Etti!

İlgili Postlar

Survivor Finali İle Tarık Mengüç Veda Etti!

Survivor finali dün akşam yayınlandı. Yeni bölüm ile birlikte yarışma yeni bir vedaya daha sahne oldu.

Dün akşamki Survivor finali ile adadan elenen bir isim daha açıklandı. Ünlüler Adası’nda yapılan oylama sonucunda en az oyu alan isim adadan elendi. Yarışmanın favori olmayan isimlerinden olan Tarık Mengüç en az oyu alarak Survivor yaşamına veda etti.

Performansı Düşük Kalmıştı!

Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren yarışmalarda ön plana çıkamayan ve zayıf performansı nedeniyle arka planda kalan Tarık Mengüç, geçtiğimiz ada konseyinde adadan elenmek istediğini söylemiş ve potaya çıkarılmıştı. 4 kişinin elenmesi için adı söylendiği Survivor finali için gecede Sabriye, Sedat, Adem ve Tarık Mengüç arasında güçlü bir oylama yapıldı. Oylamalar sonucunda en düşük oy alan isim Tarık Mengüç olurken Adem ve Sabriye bir hafta daha adada kalmayı başardı.

Survivor Final Potasında Hep Onlar var!

Son haftalarda sürekli adı çıkması için söylenen isimlerden olan Adem ve Sabriye adanın tartışmalı isimlerinden. Ada yaşantısında ve oyunlarda sürekli tartışma yaşayan Adem ve Sabriye diğer yarışmacılar tarafından eleştirilirken bu durum adada ünlüler takımının gruplaşmasına dahi neden oldu.

Veda Etti!

Tarık Mengüç sonucun açıklanmasının ardından konu ile ilgili değerlendirme yaparken yarışmacı arkadaşlarına teşekkür etti ve başarı diledi. Yarışmada düşük performansı olmasına karşın özellikle tüm yarışmacılar tarafından saygı duyulan ve takdir edilen Tarık Mengüç dün akşam itibariyle Survivor macerasını da noktalamak durumunda kaldı. Katıldığı yarışma ile daha yakından tanınan Tarık Mengüç, daha fazla kişi tarafından da sevilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler