Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Haftanın Finali 14 Mayıs’ta

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Haftanın Finali 14 Mayıs’ta

14 Mayıs Pazar günü İşte Benim Stilim haftanın finali kapsamında Anneler Günü konsepti işlenecek.

Özellikle pazar günü tüm Türkiye genelinde Anneler Günü’nün kutlanacak olması sebebiyle haftanın finalinde konsept anneler günü olarak belirlendi.

Final Pazar Günü!

İşte Benim Stilim haftanın finali Pazar günleri olduğu gibi her Pazar farklı bir konsept belirleniyor. Bu hafta özellikle Anneler gününün seçilmiş olması oldukça farklı ve duygusal anların da stüdyoda yaşanmasını sağlayacak.

TV8 tarafından yapılan açıklamalarda bu hafta sonundaki programın konuklarının Cem Belevi ve İnci Mercan olacağı belirtildi. Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz gibi jüri üyelerinin de yine hazır olacağı program, yarışmacıların Anneler Günü konsepti ile yarışmasını ekranlara getirecek.

Öykü Serter’in sunumu ile 14 Mayıs Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak olan İşte Benim Stilim finale doğru adım adım yaklaşılırken farklı bir heyecan sunacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren moda sever kişilerin en çok beğendiği yarışmalardan birisi olan İşte Benim Stilim özellikle haftanın finali ile dikkat çekiyor.

İşte Benim Stilim Haftanın Finali Nasıl Sonlanacak?

Her hafta yarışmadan en düşük oyu alan birisin elenirken, böylece finale adım adım yaklaşılıyor. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak final bölümünde de yine bir isim yarışmadaki hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Bu bakımdan yakından takip edilen yarışmanın bu hafta itibariyle nasıl sonuçlanacağı, yarışmada nelerin yaşanacağı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler