Ana SayfaDizilerSurvivor'da Diğer Ödül Ev Mi Olacak?

İlgili Postlar

Survivor’da Diğer Ödül Ev Mi Olacak?

Televizyonların en çok takip edilen yorumcularından birisi olan Mesut Yar, geçtiğimiz günlerde köşe yazısında Survivor’a yer verdi. Özellikle Türk televizyon tarihlerinde bir ilk olma özelliğini taşıyan 6 araç hediyesi ile gündeme gelen Survivor’ı değerlendiren Mesut Yar, bir sonraki ödülün çok daha yüksek olabileceğine dikkat çekti.

“Sırada Ev Olabilir”

Acun Ilıcalı’nın ilk Survivor 2017 ile birlikte çok radikal değişiklikler yaptıklarını söyleyen Mesut Yar, beklentilerin de arttırıldığını söyledi. Özellikle Survivor’a karşı olan kişilerin dahi Survivor’’ı yakından takip etmeye başladığını belirten Mesut Yar, bundan sonraki süreç içerisinde ödüllerde ev dahi verilebileceğini söyledi.

Mesut Yar’ın yazdığı bu köşe yazısı, kısa süre içerisinde dikkat çekerken sosyal medya üzerinden de yüksek oranlarda paylaşım aldı. Geçtiğimiz akşam yayınlanan Survivor 2017 yeni bölümünde iki takım 6 adet arabayı alabilmek adına oldukça yoğun ve yüksek bir tansiyona sahne olan yarışmada karşı karşıya geldi.

Yapılan yarışmalar sonrasında eşitlik bozulmazken son oynanan final oyununu alan taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kazanarak 6 adet aracın sahibi oldu ve finali göremeyecek yarışmacılar dahi yarışmadan araç ile ayrılmayı garantiledi. Yarışmanın kaybedilmesi özellikle gönüllüler takımını oldukça üzdü. Öyle ki gönüllüler takımındaki pek çok yarışmacı kaybedilen bu ödül sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Gönüllüler takımı özellikle ünlüler takımına yönelik çok ciddi bir performans sergilese de yarışma sonunda başarılı olamadı ve yarışı kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler