Ana SayfaDizilerSurvivor’da 6 Aracı Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da 6 Aracı Hangi Takım Kazandı?

Televizyon tarihinde bir ilk olan 6 araba sahibini buldu. Survivor 2017 kapsamında beklentileri oldukça arttıran Acun Ilıcalı, Survivor’da yeni bir ödül oyunu düzenledi. Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan olaylarından birisi olan Survivor ödül oyununda ödül olarak kazanan takımın her bir yarışmasına bir araba verildi.

Araçlar Dikkat Çekti!

Son model araçlar, yarışmacıların yarışa daha fazla motive olmasını sağlarken oyunu kazanan Ünlüler takımının yarışmacılarına arabalar verildi. 12 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölüm itibariyle bu anlar ekranlara getirilirken, Türk televizyon tarihinin en büyük ödül oyunu olarak açıklanan 6 araba, ünlüler takımına teslim edildi.

Oyunlar için oldukça zorlu parkurlar düzenlenirken ilk bölüm 11 Mayıs akşamı ekrana getirildi. Birinci turu ünlüler takımı kazanırken 2. tur 12 Mayıs akşamı yayınlandı ve bu sefer kazanan gönüllüler takımı oldu. Durum eşitlendikten sonra ise final turuna geçildi.

Finalde Kazanan Ünlüler

Final turunda, kırma oyunu oynandı ve ünlüler takımı gönüllüler takımına karşı üstün gelmeyi başardı. Bu son oyun ardından ünlüler takımı büyük ödülü almayı da hak ederken, arabalar ödül kapsamında yarışmacılara verildi. Araçları ile kısa bir tur atma şansı da bulan yarışmacılar oldukça sevinçli bir şekilde adalarına geri döndü.

Dün akşam ekranlara getirilen bu anlar Survivor’ın yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağladı.  Aynı zamanda Türkiye’de bugüne kadar yapılan yarışlarda en yüksek ödül de Survivor’da verilmiş oldu. Bu bakımdan Survivor Türkiye’nin farklı bir alanda daha tarihine geçmeyi başardı. Survivor 2017’de 6 adet aracın bir yarışma ile birlikte verilmesi aynı zamanda geleceğe yönelik olarak da beklentileri arttırdı. Öyle ki şimdi gözler daha büyük ödüllerin verilip verilmeyeceğine çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler