Ana SayfaDedikoduİşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Boşanma Protokolünün Detayları!

İlgili Postlar

İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Boşanma Protokolünün Detayları!

Bir anda boşanmaları gündeme gelen ve haberlerin çıktığı gün boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı magazin gündeminde oldukça konuşuldu. Boşanmalarında ki nedeni “anlaşamadık” olarak nitelendiren ikinin boşanma protokolünün detayları ise herkesi şaşırtacak. İşte çok merak edilen boşanma protokolü detayları…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?

İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Boşanma Protokolünün Detayları!

Şeyma Subaşı’nın Teyzesinden Olay Açıklama!

Muhteşem bir düğün ile evlenen fakat ani bir karar ile 14 aylık evliliklerini 9 dakikalık dava sonucu bitiren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı magazin gündeminde bomba gibi düşen konu oldu. İkili arasında imzalanan protokole göre, Subaşı, kızı ve kendisi için aylık 125 bin lira nafaka alacak, evlendiği takdirde ise nafaka kesilecek. Taraflar birbirleri ve aileleri hakkında kesinlikle konuşmayacak.

Ahmet Hakan Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı Çiftini Konu Aldı!

Subaşı’na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa’nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak. Şeyma Subaşı, mevcut oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek. Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayeti annede olacak. Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek. 29 yaşındaki Subaşı evlenirse 115 bin liralık nafakası ödenmeyecek. Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara hiç bir şekilde yazılı veya sözlü açıklama yapamayacaklar.

Şeyma Subaşı Boşanma Sonrası İstanbul’u Terk Mi Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler