Ana SayfaDedikoduAhmet Hakan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı Çiftini Konu Aldı!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı Çiftini Konu Aldı!

Dün yılın boşanma olayı gerçekleşti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 14 aylık evliliklerini dün 8 dakikada sonlandırdı. Çiftin boşanması Türkiye’nin gündemine damga vurdu. Sosyal medya gün boyunca bu olayı konuşurken Ahmet Hakan da bugün yılın olayını yazmayı ihmal etmedi.

Ahmet Hakan Acun Ilıcalı ve Şeyma Şubaşı’nın boşanmasını yazdı!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 14 aylık evliliklerini, Silivri Adliyesi’ne giderek 8 dakikada sonlandırdı. Ayrılığının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, “Hakkımızda çıkan iddialar asılsız. Boşandığımız için üzgünüz.” ifadelerini kullandı.Yılın boşanma olayında en merak edilenler ise Acun Ilıcalı’nın Subaşı’ya ne kadar nafaka ödeyeceğiydi. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek.

Ahmet Hakan Kimdir?

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı! Peki Acun Ilıcalı Boşanması Sonrası Neler Söyledi?

İşte Ahmet Hakan’ın O Yazısı;

Muhatabıma gayet ciddi bir ses tonuyla “Ne diyorsun Ukrayna, Rusya, NATO olaylarına?” falan diyorum.

Muhatabım “Abi o konuyu sonra konuşuruz. Esas bomba Acun, Şeyma! Bende yeni dedikodular var”diyor.

Muhatabıma gayet ağırbaşlı bir edayla “Helikopterimiz düştü, şehitlerimiz var” diyorum. Muhatabım Çok üzüldüm şehitlerimize, Allah rahmet eylesin, fakat Acun, fakat Şeyma” diyor.

Muhatabıma gayet merak uyandıran bir havada “Elimde yerel seçimle ilgili bomba kulis bilgileri var” diyorum. Muhatabım Asıl bomba kulis Acun’da, Şeyma’da…” falan diyor.

Muhatabıma azıcık entel takılarak Duydun mu? Bertolucci ölmüş. ‘Son Tango’sunu oynadı ama Paris’te değil” falan diyorum. Muhatabım, Abi boş ver Bertolucci’yi. Sen bana Acun’la, Şeyma’yla gel” diyor.

Olay tamamen budur!

Ve bundan ibarettir.

Ey ahali! Buradan açıkça ilan ediyorum:

Bundan sonra her kim bana “Sizin magazin dünyasına dalmanız hiç yakışık almıyor Ahmet Bey”falan derse…

Vallahide kalbini kırarım, billahi de kalbini kırarım.

Yılın magazin olayını köşesine taşıdı!

Yılın magazin olayı dün sosyal medyada gün boyunca konuşuldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanması herkesin dilindeydi. Bugün Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun da yılın magazin olayını köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan dün Türkiye’de ve dünyada yaşanan bir çok önemli olaya rağmen Acun Ilıcalı ve Şeyma Şubaşı’nın boşanma olayına duyulan ilgiye dikkat çekti. Hakan dün bir telefon görüşmesinde bir arkadaşıyla düşen helikopterimiz ve Ukrayna gibi konuları konuşmak istediğini ancak arkadaşının kendisine “Abi o konuyu sonra konuşuruz. Esas bomba Acun, Şeyma! Bende yeni dedikodular var” dediğini anlattı.

Ahmet Hakan ülke bu kadar magazinle iç içeyken kendisine neden magazine dalıyorsun diyenlere ise şöyle seslendi. ”Ey ahali! Buradan açıkça ilan ediyorum: Bundan sonra her kim bana “Sizin magazin dünyasına dalmanız hiç yakışık almıyor Ahmet Bey” falan derse…Vallahi de kalbini kırarım, billahi de kalbini kırarım”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler