Ana SayfaDedikoduAsena Atalay - Ahmet Hakan Aşkı Olay Oldu!

İlgili Postlar

Asena Atalay – Ahmet Hakan Aşkı Olay Oldu!

Magazin bombası Bircan Bali’den geldi. Magazin gündemini çalkalayacak özel haberi Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz’da verdi… Bircan Bali, Ahmet Hakan ve Asena Atalay’ın birlikte Barcelona’ya uçtuğunu iddia etti…

Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’ın sunucu ve yazar Ahmet Hakan ile birliktelik yaşadığı iddia edildi. Çıkan bu iddiaların ardından Atalay ve Hakan cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Asena Atalay kimdir?

Ahmet Hakan Kimdir?

Asena Atalay ve Ahmet Hakan, aşk mı yaşıyor?

Gazeteci Ahmet Hakan’ın bir dönem futbolcu Caner Erkin ile evli olan Asena Atalay ile aşk yaşadığı iddia edildi. Beyaz TV’de yayınlanan magazin programının iddiasına göre çift, Barcelona’ya tatile gitmek için uçak bileti aldı. Ancak aynı uçakta yan yana kesilen biletlerden biri son anda yandı. Ahmet Hakan uçağı kaçırdı. Hakan, yeni aşkının yanına bir sonraki uçakta uçtuğu iddia edildi. Çıkan bu iddialara ikilinin ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin birlikte sundukları Söylemezsem Olmaz programında günün önemli magazin başlıkları konuşuluyor ve yorumlarda bulunuluyor. Söylemezsem Olmaz programı Beyaz TV ekranında hafta içi izleyicilerle buluşmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler