teensexonline.com
Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Esma Sultan'ın Aşk Acısı Duygusal Anlar Yaşatacak!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Esma Sultan’ın Aşk Acısı Duygusal Anlar Yaşatacak!

İstanbullu Gelin’de Esma Sultan’ın aşk acısı yeni bölüme damgasını vurdu. Star TV’nin sevilen dizisinin; yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Esma Sultan‘ın duygusal konuşmalarının yanı sıra, yeni bir sır perdesi aralanacak.

Esma Sultan'ın aşk acısı

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan İstanbullu Gelin’in yarın yayınlanacak olan 31. bölümünden 2. Fragman yayınlanmış bulunuyor. Dizi filmin merakla beklenilen yeni bölümünde, Boranlar’ın konağında dengeleri değiştirecek yeni bir sır ortaya çıkacak.

Esma Sultan'ın aşk acısı

Acaba Can; Süreyya’ya olan ilgisini Begüm‘e anlatacak mı? Merak edilirken; Esma Sultan’ın aşk mutluluğuyla, konakta yeni bir atmosfer oluşmuşken, bu durumun kısa sürmesi hem evdekileri hem de izleyicileri üzecek gibi görünüyor.

Esma Sultan'ın aşk acısı

Garip, Esma Sultan’ı Terk Ediyor!

Her cuma akşamı, Star TV’de ilgiyle izlenen dizinin son bölümünde; Garip ile Esma’nın kaçamak buluşmalarına tanık olan Adem, gördüklerine şaşırmıştı. Adem’in, yeni bölümde bu konuyla ilgili ne yapacağı çok merak ediliyordu. Dizi filmin, yeni yayınlanan 31. bölüm 2. Fragmanında; Adem’in, Garip’i tehdit ettiği düşünülürken Garip, Esma’yı terk ediyor! Esma Sultan’ın aşk acısı çektiği de gözlerden kaçmıyor.

Esma Sultan'ın aşk acısı

Yeni Bölümde Başka Neler Olacak?

Süreyya, aklının ucundan bile geçirmek istemediği bir ihtimalin gerçek olduğu ile ilgili haber alır. Faruk’un, sezgilerinde yanılmadığı orta çıkacaktır. Adem’in annesi Reyhan’ın aldığı bir davet, onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakacaktır. Can, Begüm’le ağır sonuçlar doğurabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Can, Süreyya’ya olan ilgisini Begüm’e anlatabilecek mi yoksa sadece ayrılacaklar mı? Yeni yılın ilk saatlerinde, acaba tüm dengeleri değiştirecek ve hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecek sır ne olacak? Çok merak ediliyor… Bakalım, yeni bölümde izleyip göreceğiz…

İşte İstanbullu Gelin 31. bölüm 2. fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler