Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Begüm Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Begüm Ölüyor Mu?

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Begüm Ölüyor Mu?

Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkmaya devam İstanbullu Gelin reytingler de üst sırada yerini almaya devam ediyor. Birçok kesiminin merakla beklediği, cuma günlerinin iple çekilen İstanbullu Gelin dizisinin 2. fragmanı yayınlandı. Hastalığı beynine sıçramış olan Begüm riskli bir ameliyat geçirecek. Peki Bölüm ölüyor mu? detaylar haberimizde.

Hastalığı Beynine Sıçrayan Begüm Ölüyor Mu?

Cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde yaşam savaşı veren Begüm ile Süreyya arasında buzlar eriyor. Hastalığının beynine sıçradığını öğrenen ve riskli bir ameliyata oğlu için girmeye hazırlanan Begüm yaşama tutunabilecek mi? İşte İstanbullu Gelin’in heyecan dolu 37. bölüm 2. fragmanı!

36. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Esma’nın Faruk’a her şeyi anlatması sonucu Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, eşi Fikret ile arasında yaşadıkları olayları anlatmak için annesi Kıymet ile buluşur. Fakat duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur.Burcu’nun annesi ailelerin tanışmasında yaptıkları ile geceye damga vurur ve ortaya komik görüntüler çıkar.Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler