Ana SayfaDizilerKayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme!

İlgili Postlar

Kayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme!

Tüm Türkiye’nin Takip Ettiği Kayıp Ecem’in Davasında Flaş Gelişme!

Kayıp Ecem’in kaybı ile ilgili Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında önemli bir gelişme yaşandı.Bilindiği üzere 5 Ocak tarihinde kaybolan 17 yaşındaki Ecem Balcı’ya ne olduğu tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. Annesini ve Ecem’in ortak tanıdığı olan, Ecem’e ne olduğunu bildiği iddia edilen Süleyman K., genç kızla ilgili sorgulanmak için cezaevinden çıkartılması herkesi heyecanlandırdı.

Süleyman K. ve Ailesi Göz Altına Alındı!

Kanseri yenen Ecem’in kayboluşundan bir hafta sonra kızının durumuna dayanamayıp intihar eden anne Esra Ercömert’in imam nikahlı eşi Süleyman K. Ecem’in bulunmasında önemli bir isim olarak biliniyor. Süleyman K. yaklaşık bir aydır, evinde müzeye ait tarihi eser ve uyuşturucu bulundurmaktan cezaevinde bulunuyordu. Emniyet güçleri defineci olduğu iddia edilen Süleyman K.’nin ablası Sultan K., Kezban K., ağabeyi Yusuf K. ve oğlu Emin K. ‘yi gözaltına aldı.

Polisler ayrıca daha önce inşaat kazısı yaparken bir kafatası bulduğunu ve ilgili olduğunu düşündüğü için yakın arkadaşı Süleyman K.’ye verdiğini itiraf eden Ergin adlı bir kişiyi de gözaltına aldı.

Kanseri Yenen Ecem’e Ne Oldu?

Annesi ile birlikte Kocaeli’nde kaybolan Ecem anlatılanlara göre hayat dolu ve hırçın bir kızdı. Kanser gibi ciddi bir hastalıkla daha genç yaşında tanışan Ecem yaşadıklarından hiç isyan etmemiş ve verdiği çabayla beraber kanseri atlatmayı başarmıştı.Ecem’in annesiyle imam nikahlı evli olan Süleyman K. ile anlaşamaması ve en son onunla görüşmüş olması olayın odak noktası olması olmuştu.

Ecem Balcı erkek arkadaşına, “Süleyman Amca beni aldı. Define bulmuş” dedi. Bu mesaj ise Ecem’in en son Süleyman K. ile beraber olduğunu ortaya çıkarttı. Olay Yeri ekibi Ecem’in SIM kartının 5 Ocak günü Süleyman K.’nin telefonuna takıldığını ve 7 Ocak’a kadar telefonda kaldığını ortaya çıkardı. Tüm Türkiye’nin de merak ettiği tek soru “Ecem’e ne oldu? ”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler