Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 5. Bölümde Şok Sakatlık!

İlgili Postlar

Survivor 2018 5. Bölümde Şok Sakatlık!

Survivor 2018 5. Bölümde Şok Sakatlık!

Survivor 2018’de takımlar güzel bir ödül için kıyasıya bir mücadele verecekler. Ancak kıyasıya giden bu mücadeleye yaşanan bir sakatlık gölge düşürecek. Survivor yeni bölüm fragmanında Hakan’ın sakatlığı damga vurdu. Çok ciddi bir şekilde sakatlandığı gözüken Hakan Hatipoğlu acı içinde bağırarak görüntülendi daha sonra ise hastaneye kaldırıldı.

Hakan Hatipoğlu Çok Ciddi Bir Şekilde Sakatlandı

Survivor 2018’de kritik bir bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Survivor yeni bölüm fragmanı programın takipçilerini oldukça meraklandırdı. Buna göre Hakan ödül oyunu sırasında ciddi olabilecek bir sakatlık geçiriyor. Bir anda çığlıklar atmaya başlayan Hakan’ın başına koşanların surat ifadeleri kazanın çok ciddi olduğuna işaret ediyor. Olayın sonunda ise Hakan, ambulansa binerek görüntülenecek.

Ödülün verdiği heyecan ile zorlu bir parkurda kıyasıya mücadele eden Hakan Hatipoğlu, üzeri ağla örtülü bir bölüme oldukça hızlı giren Hakan kafasını çok sert şekilde çarptı. Acı içerisinde yığılan Hakan Hatipoğlu’nun çığlıkları adayı salladı. Çığlığı duyan Survivor 2018 yarışmacıları Hakan’ı görünce surat ifadeleri oldukça değişiyor. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor 2018 5. bölüm herkes tarafından bekleniyor.

Survivor 2018 5. Bölümde Şok Sakatlık!
Survivor 2018 5. Bölümde Şok Sakatlık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler