Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin ve Kadın Dizilerine Aynı Konudan Dolayı İzleyicilerden Tepki Var!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin ve Kadın Dizilerine Aynı Konudan Dolayı İzleyicilerden Tepki Var!

Kadın ve İstanbullu Gelin dizileri, son dönemde dikkat çeken bir moda başlattı!

Dizilerin final sahnelerinin 2-3 kez döndürülüp gösterildiği reklam aralarına bu kez de hikayeye yedirilen reklamlar dahil olmaya başladı.Son günlerde kimi markaların ürünleri dizilerde ‘ürün yerleştirme’ olarak yer alıyor ama daha çok senaryoya yerleştiriliyor marka ile ilgili hikaye.

Daha önce de benzer durumlar yaşanıyordu ama bu kez reklama konu olan ürün, dizinin hikayesine yediriliyor ve ortaya ilginç sahneler çıkıyor!

Kadın Dizisinde Mutlu Eden İşbirliği!

İzeyiciler sosyal medyadan eleştiri yapmaya başladılar!

Televizyon sektörünün en önemli gelir kaynağı ve dizilerin yaşamasına da olanak sağlayan şey, herkesin malumu olduğu üzere reklamlar.Ancak zaten uzadıkça uzayan reklam aralarına bir de dizi içindeki reklamlar gelince, izleyiciler de bu duruma sosyal medyadan eleştiri yapmaya başladılar.

Geçtiğimiz hafta Kadın dizisindeki Finish reklamı, son dönemde yaşanan bu tür örneklerin en üst noktasıydı.

Önce marketteki çekilişte kazanılan deterjan eve getirildi, sonra Bahar’a bir bulaşık makinesi geldi ve deterjan makineyle buluştu.

Senaryoya yedirilen bu reklamın hemen arkasından, şu anda ekranda dönmekte olan Finish markasının Bahar, Doruk ve Nisan’lı versiyonu girdi.

Aynı anda oyunculardan bazıları ve dizinin yapım firmasından da sosyal medyadan deterjanla ilgili reklam içeren cümleler yayınlandı.

Benzer bir sahneyi bir kaç bölüm önce İstanbullu Gelin’de de görmüştük. Aslı Enver’in oynadığı Süreyya, Garip’in Esma’yı istemeye geldiği sahnede, mutfağa gidip kahve yaptı ve bir markanın kahve makinesini de bir güzel tanıttı.

İster izle, ister izleme! İstanbullu Gelin ve Kadın dizilerinde izleyiciye çaktırmadan yedirdiler!

Çok izlenen dizilerin içine giren markalar, hem büyük kitleler aynı anda diziye kilitlenmişken bir güzel ürünü araya yediriyor, hem de ünlü oyuncuların eliyle reklamlarını yapmış oluyorlar.

Bu durum ne kadar sürecek bilinmez ancak İstanbullu Gelin’in geçen hafta yayınlanan son bölümünde, bu kez de bir gayrimenkul şirketinin reklamı senaryoya yedire yedire yapıldı.

İpek’in annesi Kıymet, kızına ev alma bahanesiyle, bir güzel reklamı yedirdi hepimize!

İpek’e ve torunlarına hediye almak isteyen Kıymet, ayağına gelen fırsatı kaçırmayıp, İstanbul’dan onlara bir ev almak için harekete geçti. Bu sırada Kıymet’in önündeki bilgisayarda da gayrimenkul firmasının kampanyası ekrana yansıdı.

Dizi reklam arası verdiğinde başka kanala geçen pek çok izleyici için de bu sayede önlem alınmış oluyor bir şekilde. Dizi devam ederken kimsenin kapatma şansı yok sonuçta, dolayısıyla araya çerez sahnelerle reklamın da farklı bir yolu seçilmiş oluyor.

İşte İstanbullu Gelin’deki reklam sahnesi:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler