Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 23. Yeni Bölüm Ön İzleme Geldi! Dudak Dudağa!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 23. Yeni Bölüm Ön İzleme Geldi! Dudak Dudağa!

Erkenci Kuş dizisi 22. bölümüyle 1 Aralık Cumartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde yine önemli sahneler vardı. Özellikle Sanem’in gece kulübünün tuvalet camına sıkışması hikayesi yıllar önce Hande Ataizi’nin yaşadığı duruma bir gönderme olarak dikkat çekti. Yine İstanbullu Gelin dizisinin önceki hafta ekrana gelen bölümünde de bu tür bir sahneye rastlamıştık. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş performansı ile renklendirdiği Erkenci Kuş dizisinin 23. yeni bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Erkenci Kuş 23. bölüm fragman | önzileme geldi! Erkenci Kuş 22. son bölümü yayınlandı. Erkenci Kuş dizisi son bölümde; Sanem, Can’ı korumak için Emre’nin peşine düşüyor. Diğer yanda da Ceyda faktörü var. Bu nedenle onun da peşinde. Aylin kötülükten yılmıyor. Ama Emre’yi kaybetmeye başladığının da farkında. Son bölümde yaşananlar ve 22. Bölüm izleme linki haberimizin içerisinde yer alıyor.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

İşte, Erkenci Kuş 23. yeni bölüm fragmanı | önizleme…

Erkenci Kuş 23. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşamki bölümünün ardından yayınlandı. Erkenci Kuş’ta Sanem yine kıskançlık krizine girip Can’ı Ceyda ile baş başa bırakmamak için uğraştı. Sanem, Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için Emre’yi yakın takibe aldı. Lansmanda ise Aylin, Sanem’i rezil etmek için hamle yapsa da o hamlesi boşa çıktı. Bölümün sonunda ise Can ile Sanem yeniden sevgili oldu. Erkenci Kuş 22. son bölüm özeti ve 23. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Dizinin 8 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videoda en dikkat çeken detay Can’ın Sanem’in dudaklarına adeta vantuz misali yapışması ve bir süre bırakmamasıydı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

22. bölümde yaşananların detayı ise şu şekildeydi:

Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar… Aylin’le buluşacağını duyunca hemen takibe alırlar. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan geceyi bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler