Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisinde Skandal Hata!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisinde Skandal Hata!

Çarpışma dizisinin final sahnesinde çarpışan arabaların hava yastıkları açılmadı.Show Tv’nin sezona iddialı bir giriş yapan yeni dizisi Çarpışma, sahneleriyle izleyicilerin nefesini kesti. Daha ilk bölümüyle izleyicisine unutulmaz anlar yaşatan dizide, skandal hataya imza atıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Onur Saylak Kimdir?

Dizinin başrollerdeki Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Elçin Sangu başarılı oyunculuklarıyla göz doldurdu. Organize Şube’de başkomiser olan Kadir, amigosu olduğu Sarıyer takımının maçına kızı ve eşini de yanında götürdü. Ne yazıkki maç sonrasında canlı bomba saldırısı oldu. İlk canlı bombayı fark ederek etkisiz hale getiren Kadir, ikinci canlı bomba karşısında ise çaresiz kaldı. Çarpışma’nın ilk bölümündeki ekranlara yansıyan bu sahneler ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Çarpışma ilkq bölümünün final sahnesinde ise dizinin asıl hikayesinin ortaya çıkacağı kaza sahnesi yaşandı.

Hiçbir Aracın Hava Yastığı Açılmadı

Türkiye’de bir ilke imza atan ve Hollywood’da kullanılan sistemle çekilen dizideki çarpışma sahnesinde, skandal bir hataya imza atıldı. Dört aracın çarpıştığı sahnede hiç bir aracın hava yastıklarının  açılmaması dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Elçin Sangu Kimdir?

Büyük Hata

Ayrıca son sahnede Ceren’in bulunduğu aracın ilk çarpışmada hasar görmemesi, devamındaki sahnede ise aracın hurdaya dönmesi büyük bir hata olarak yorumlandı.

 

 29 Kasım 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Çarpışma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler