Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 71.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı Yeni Bebek Heyecanı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 71.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı Yeni Bebek Heyecanı!

Star Tv’de tam 3 sezondur yayınlanın her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen İstanbullu Gelin dizisi 71. yeni bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. İstanbullu Gelin 71.bölüm 2.fragman yayınlandı 71. bölümde yeni bebek heyecanı sarıyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 71.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı!

Star Tv’de tam 3 sezondur yayınlanın her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen İstanbullu Gelin dizisi 71. yeni bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. İstanbullu Gelin 71.bölüm 2.fragman yayınlandı 71. bölümde yeni bebek heyecanı sarıyor.

Yeni fragmanda, Dilara okulun tuvaletinde kilitli kalıyor ve hemen Adem’i arayıp doğumun başladığını söylüyor. Adem o sırada Faruk’un yanındadır. İkisi beraber Dilara’yı kurtarmaya koşuyor. Faruk’la Adem’i bir arada gören Dilara çok şaşırıyor. Hastaneye gidince doğum hemen gerçekleşiyor. Faruk, Adem’in iyi bir baba olacağını söylüyor. Süreyya ile de kucaklaşan Adem çok mutludur.

İşte İstanbullu Gelin 71. Yeni bölüm fragmanı,

71. bölüm ilk fragmanda, Fikret Faruk’a, Adem’in de ağabeyi olduğunu söylüyor. Faruk, Fikret’in Adem’e yine güvenmesine inanamıyor. Adem Güneş ile birlikte yepyeni bir adam oluyor. İpek, Fikret’ten boşanmak istediğini Okan’a söylüyor.

İstanbullu Gelin 70. Bölüm Özeti!

Fikret, Okan ile İpek’i yan yana görünce Okan’a yumruk atıyor. İpek suçlandığı olayı kabul edemiyor ve eşyalarını topluyor. Nurgül, Fikret’in ona yapacağı süprizden bahsedince biraz sakinleşiyor. Adem, Fikret’in olduğu mekana geliyor. Fikret, Faruk’un telefonlarını açmıyor. Fikret, Adem’e Okan’dan ve Faruk’tan dert yanıyor. Okan, Faruk arayınca onu tersliyor. Okan, Fikret’e yeteri kadar  tolerans gösterdiğini ama artık tahammül edemediğini söylüyor. Faruk onu sakinleştirmeye çalışsa da Okan, artık ben yokum diyor. Faruk asistanından Okan ile İpek’in neden otelde olduklarını öğreniyor.

Fikret akşam eve geliyor. İpek, uyumadan Fikret’i bekliyor. Aşk dolu sözlerin üzerine İpek ve Fikret barışıyor. İpek sabah uyandığında işe gitmeyi düşündüğünü ve Okan’dan özür dilemeleri gerektiğini söyleyince Fikret yeniden çıldırıyor. Fikret, İpek’in Okan’la çalışmasını kesinlikle istemiyor. İpek ‘bitti, buraya kadar’ diyor. İpek bir kez daha eşyalarını topluyor ve annesini arayıp ona geleceğini haber veriyor. Adem, Dilara ile boşanma davası sonrası Güneş’in yanına elinde bir hediyeyle gidiyor.

İstanbullu Gelin 71. Bölüm 1. Fragman Geldi Yeni Kararlar Yeni Başlangıçlar Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler