Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 71. Bölüm 1. Fragman Geldi Yeni Kararlar Yeni Başlangıçlar Var!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 71. Bölüm 1. Fragman Geldi Yeni Kararlar Yeni Başlangıçlar Var!

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi İstanbullu Gelin 71. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. İstanbullu Gelin 71. bölüm 1. fragman geldi yeni kararlar yeni başlangıçlar var.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 71. Bölüm 1. Fragman Geldi!

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi İstanbullu Gelin 71. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. İstanbullu Gelin 71. bölüm 1. fragman geldi yeni kararlar yeni başlangıçlar var.

Yayınlanan yeni fragmanda, Fikret Faruk’a Adem’in de ağabeyi olduğunu söylüyor. Faruk, Fikret’in Adem’e yine güvenmesine inanamıyor. Adem Güneş ile birlikte yepyeni bir adam oluyor. Dilara,hastanede doğuma giriyor. İpek, Fikret’ten boşanmak istediğini Okan’a söylüyor.

İşte İstanbullu Gelin 71. yeni bölüm fragmanı..

İstanbullu Gelin 70. Bölümde Neler Yaşandı!

Esma Fikret’in sadece tepkisini gösterme şeklinin hata olduğunu söylüyor. İpek suçlandığı olayı kabul edemiyor. İpek, eşyalarını topluyor. Nurgül, Fikret’in çocuk gibi hevesli olduğunu ve ona yapacağı süprizden bahsedince biraz sakinleşiyor.

Adem, Fikret’in olduğu mekana geliyor ve Fikret’in yanına gidiyor. Fikret, Faruk’un telefonlarını açmıyor. Fikret, Adem’e hem Okan’dan ve Faruk’tan dert yanıyor. Okan, Faruk arayınca onu tersliyor. Okan, Fikret’e yeteri kadar  tolerans gösterdiğini ama artık tahammül edemediğini söylüyor. Faruk onu sakinleştirmeye çalışsa da Okan, artık ben yokum diyor. Faruk asistanından Okan ile İpek’in neden otelde olduklarını öğreniyor.

Fikret akşam eve geliyor. İpek, uyumadan Fikret’i bekliyor. Fikret açıklama yapmaya çalışırken, İpek, Fikret’e bana sürpriz mi yapacaktın diyor. Fikret, İpek’e sürprizini anlatıyor hem de tüm ayrıntıları ile İpek gözyaşlarını tutamıyor. Aşk dolu sözlerin üzerine İpek ve Fikret barışıyor.

İpek sabah uyandığında işe gitmeyi düşündüğünü ve Okan’dan özür dilemeleri gerektiğini söyleyince Fikret yeniden çıldırıyor. Yeniden tartışma başlıyorlar. Fikret, İpek’in Okan’la çalışmasını kesinlikle istemiyor. İpek, Okan’la çalışacağı konusunu yineliyor. Bağrışlarını Esma ve Garip bile duyuyor. İpek ‘bitti, buraya kadar’ diyor. Fikret, Okan’ı iş yerinden gönderdikten sonra istediği kadar çalışabileceğini söylüyor. İpek bir kez daha eşyalarını hazırlamaya başlıyor ve annesini arayıp ona geleceğini haber veriyor. Adem, Dilara ile boşanma davası sonrası Güneş’in yanına elinde bir hediyeyle gidiyor.

İstanbullu Gelin Dizisinin Arap Versiyonu Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler