Ana SayfaÜnlülerİsmail Küçükkaya'dan Eski Eşine Şok Tehdit!

İlgili Postlar

İsmail Küçükkaya’dan Eski Eşine Şok Tehdit!

Kanal Fox Tv’de ‘Çalar Saat’ programının ünlü sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, boşandığı eski eşine duygusal ve fiziksel gösterdiği iddia edildi, detaylar Haberimizde..

İsmail Küçükkaya Hakkında Eşinden Şok Suçlama!

Şiddet Karşıtı Yayın Yapan İsmail Küçükkaya’dan Eşine Tehdit!

Tv Programlarında kadına şiddete tepki göstererek programlarını hazırlayan ve sunan televizyoncu İsmail Küçükkaya’nın eşine,fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığı iddiası magazin gündemine bomba etkisi yarattı. Eski eşiyle evliliği iki yılda biten ünlü sunucu İsmail Küçükkaya’nın dava dilekçesinde, eşinin yüzünü darp ederek ‘şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım” dediği iddia edildi.

Manevi Tazminatın Ve Nafaka Talebi

Sabah gazetesinin haberine iddiasına göre ünlü sunucu İsmail Küçükkaya’nın evliliği iki yılda bitti. Görsel sanatlar öğretmeni Eda Küçükkaya, yüzük takmayan, duygusal şiddet uygulayan, başka kadınlarla samimi pozlar veren ve çocuk yapmak istemediği iddia edilen İsmail Küçükkaya’dan 1 milyon 200 bin lira manevi tazminatın ve aylık 15 bin lira nafaka istemli boşanma davası açmıştı.

 

Küçükkaya’dan Eşine Tehdit: “Senin Yüzünü Dağıtırım”

Dava Dilekçede, “Davalı ilk şiddet olayında müvekkilim Eda Küçükkaya’nın kafasını tutmuş, sürükleyerek ve ağzını kapayarak perde açık olduğundan kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürüklemiştir. İkinci olayda müvekkilimin kollarında davalının tırnak izleri çıkmış, yüzüne yumruk atmış ve ‘şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım” dediği iddia edilerek, davalı İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Küçükkaya’ya fiziksel şiddet uyguladığı öne sürüldü.

Eşi Eda İle Vermediği Pozları, Hayranlarıyla Verdi!

Açılan davaya göre iki yıl önce evlenen çiftin çocukları olmamıştı. Nişan yüzüğü dahi takmayan ünlü habeerci İsmail Küçükkaya, mesleği ve kazancı nedeniyle eşi Eda Küçükkaya’yı küçük gördüğü iddia edildi. Çift arasındaki ilk gerginlik düğün günü yaşandığı, eşine kötü davranan İsmail Küçükkaya, otel çalışanlarının yanında eşine bağırdığı ve otel odadan kovulan Eda Küçükkaya’nın ağlayarak dışarı çıktığı iddia edildi. Sonrasında Ailelerin araya girmesiyle birlikte İsmail Küçükkaya, eşine yüzüğü taktı ve düğün yapıldığı öne sürüldü. Fakat daha evlilik öncesi yani nişanlı oldukları zaman bile nişan yüzüğü takmaması gibi güven sarsıcı davranışları evlilik süresince devam ettiği iddia edildi.

“Senin Ne İşin Var Giyinip Süslenip Ünlü mü Olacaksın”

İsmail Küçükkaya’yı eski sevgilileri aramaya başlaması, ‘Hayranlarım’ diye açıklamasını yaptığı başka hanımlar ile samimi görüntüler içeren fotoğrafların devamlı profiline koyması ve Davalı eşiyle vermediği samimi pozları, tanımadığı ya da resim çekmek için gelen hanımlar ile verdiği iddia edildi. Sürekli Bebek’te yalnız yürüyüş yapan ve telefonunu kapatan davalı İsmail Küçükkaya, eşini yanına almadığı, davetlere eşini götürmeyen İsmail Küçükkaya, “Senin ne işin var giyinip süslenip ünlü mü olacaksın, gittiğim her yere seni de mi götüreceğim” diyerek duygusal şiddet uyguladı da iddia edildi.

Eşine Fiziksel Şiddet de Uyguladı!

Ünlü Haberci İsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya’ya fiziksel şiddet de uyguladığı, İlk şiddet olayında, eşinin başını tutarak onu sürükledi ve ağzını kapayarak pencerede perde açık olduğu için kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürüklediği, İkinci kavgada eşi Eda’nın kollarında davalı eşin tırnak izleri çıktığı da iddia edildi.

“Ben evlilik adamı değildim”

Davalı İsmail Küçükkaya, “Şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım” dediği iddia edildi. Üçüncü kavga da Mersin’deki festivalde yaşandı. İsmail Küçükkaya eşinin yüzünü darp ettiği ve Ayrıca davacı Eda Küçükkaya’nın kayınvalidesi, “Çocuk yapmayın, her ay geleceğim ve sizi boşayacağım” dediği iddia ediliyor. Eşi bebek istemesine rağmen davalı İsmail Küçükkaya, “Artık çocuk da olmaz. Ben evlilik adamı değildim, niye evlendim, hiç evlenmeyi düşünmüyordum’ diye söylemlerde bulunduğu iddia edildi. Davalı kocanın gelirinin çok yüksek olduğunu açıklayan davacı Eda Küçükkaya, ziynet eşyalarının iadesini istedi. Davalı eş İsmail Küçükkay’ya ait Kağıthane, Sarıyer, Eyüpsultan, Çankaya ve Etimesgut’taki evler ile banka hesaplarına tedbir konulmasını isteyen davacı Eda Küçükkaya, ayrıca boşanmak için 1 milyon 200 bin lira tazminat ve aylık 15 bin lira nafaka isteği olduğu iddia edildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler