Ana SayfaÜnlülerİsmail Küçükkaya Hakkında Eşinden Şok Suçlama!

İlgili Postlar

İsmail Küçükkaya Hakkında Eşinden Şok Suçlama!

İsmail Küçükkaya hakkında eşinden şok suçlama! Kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla eşi İsmail Küçükkaya’ya boşanma davası açan Eda Küçükkaya, ne gibi suçlamalarda bulundu? Boşanma davasının dilekçesinde neler yazıyor? İşte haberimizin tüm detayları…

İsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya hakkındaki İlk Açıklama!

İsmail Küçükkaya hakkında eşinden şok suçlama!

İsmail Küçükkaya hakkında eşinden şok suçlama! Fox Tv’de yaptığı programla tanından İsmail Küçükkaya, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemde üst sıralarda yer alıyor.

Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya hakkında kendisine şiddet uyguladığı iddiası ile boşanma davası açmış, 1 milyon 200 bin lira tazminat istemişti.

İki yıldır evli olan çiftin boşanma dilekçesinde tüm ayrıntılar gözler önüne serildi. Eda Küçükkaya’nın dilekçesinde yazılan şok ayrıntılar ise şöyle…

Lanet dolu mesajlar!

Düğün günü çok gergin olan İsmail Küçükkaya’ya eşi Eda Küçükkaya, evlendikten aylar sonra düğün günlerinde niçin bu kadar gergin olduğunu sordu. İsmail Küçükkaya da evlendiğini duyan eski sevgililerinden, ‘Hani evlenmeyecektin, hani çocuk yapmayacaktın?’ şeklinde ‘lanet’ mesajlar aldığını söyledi ve “Beş altı ay öncesinde bir şey yokken tabii birden evlenince şok oldular” dedi. Bunun üzerine Eda Küçükkaya, eşinin 15 ay süren ilişkilerini özellikle sakladığını öğrendi.

“Niye aldın, sığamadın mı?”

İsmail Küçükkaya bir röportajında ise Eda Küçükkaya ile beş aylık bir birlikteliğin ardından evlendiğini söylemişti. İddiasına göre Eda Küçükkaya, evlendikten sonra yaşamaya başladığı İstinye’deki İsmail Küçükkaya’ya ait eve özel eşyaları ile gelmiş. Ancak yatak odası dahil hiçbir eşya yenilenmemiş. Eda Küçükkaya sadece elbiselerini koymak için bir mağazadan gardırop almış ama bu gardırobu gören İsmail Küçükkaya, “Niye aldın, sığamadın mı?” diyerek eşini azarlamış.

İsmail Küçükkaya, evlilikleri boyunca geçmişte hayatına giren kadınlarla ilişkisini de kesmemiş. Eşine de, “Ben eski kız arkadaşlarımın hepsiyle görüşürüm, işleri olunca da hallederim” demiş.

Hasta eşini bırakıp gitti!

Eda Küçükkaya, geçen yıl bir gece aniden rahatsızlanması üzerine İsmail Küçükkaya eşini doktora götürmemiş. Ertesi gün doktora gidildiğinde Eda Küçükkaya’ya kistinin patladığı ve evde istirahat etmesi gerektiği söylenmiş. Doktor gece kanama olursa acil ameliyata alınmasını gerektiği söylemesine rağmen İsmail Küçükkaya o akşam konsere gitmiş. Eda Küçükkaya, evlilik sonrası üzüntüden 50 kiloya düşmüş ve  İsmail Küçükkaya’nın anlaşmalı boşanmayı zorladığı eşine, “Bu hayatı çok arayacaksın, pişman olacaksın” gibi küçük düşürücü söylemlerde bulunmuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler