Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'a, Sıla Desteği Yüzünden,Takipçilerinden Tepki Geldi!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’a, Sıla Desteği Yüzünden,Takipçilerinden Tepki Geldi!

Şarkıcı Sıla’nın, oyuncu Ahmet Kural’dan darp edildiği iddialarının hemen peşinden tepkisini açıklayan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, takipçilerinin eleştirisiyle karşı karşıya kaldı. Pınar Altuğ’un bu olumsuz yorumlara cevabı ne oldu? detaylar Haberimizde..

Pınar Altuğ’dan Sosyal Medya Yorumlarına Sert Tepki!

Pınar Altuğ’a, Sıla Desteği Yüzünden,Takipçilerinden Tepki Geldi!

Başarılı ünlü oyuncu Pınar Altuğ, ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’dan dayak yediği iddialarının ardından tepkisini anında ortaya koyan ünlüler arasında geliyor. Fakat Pınar Altuğ, paylaşımından hemen sonra bazı takipçilerinin eleştirisinden kurtulmayı da başaramadı.

Pınar Altuğ kimdir?

Samimiyetsiz Olmakla Suçlandı!

Ünlü Şarkıcı Sıla’nın oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddialarının ardından pek çok oyuncu kadın şiddet gören cinslerinin yanında olduklarını, gerek paylaşımlarıyla gerekse açıklamalarıyla açıkça ortaya koyduğu görüldü. Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Pınar Altuğ oldu. Yıllar önce kadına gösterilen şiddet ile ilgili olarak görev yaptığı bir sosyal sorumluluk kampanyasının fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ paylaşımının altına yapılan yorumlara ise tepkisini göstermekten geri kalmadı. Kendisini samimiyetsizlikle suçlayan Instagram takipçilerine ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un cevanı son derece sert oldu.

Pınar Altuğun’un Sosyal Sorumluluk Kampanyasının Fotoğrafı;

Pınar Altuğ’un paylaşımıyla ilgili yapılan yorumlar ;

Yapılan Yorum: “Ben şunu merak ediyorum, filmlerde her pisliği yapın, şiddet korku tecavüz taciz daha sonra da televizyonda, sosyal medyada şiddete tecavüze istismara karşıyız deyin! Sizin yaptığınız elma ağacının altında patates beklemek gibi bir şey… Siz artistler, şarkıcılar, topçular insanlara örnek olmalısınız ama nerede bu kabiliyet…”

Pınar Altuğ Cevabı: “Siz sanırım benim bugüne kadar içinde olduğum yapımlarla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz. Öncelikle elinizdeki İnternet imkanlarını araştırmak amaçlı kullanmanızı, sonrasında etrafa saldırmanızı tavsiye ederim. En azından komik duruma düşmezsiniz” diye yazdı.

Yapılan Yorum: “Öldürülen kenar mahalledeki kadın kardeşlerimiz için sesiniz hiç çıkmadı! Ne oldu, biriniz iki tokat yeyince ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz”

Pınar Altuğ: “Bu fotoğraf çok uzun zaman önce kadına şiddete karşı çekilmiş bir fotoğraftır, kampanya için… Ama siz nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz tabii. Ben de size sormak isterim, siz bugüne kadar ne yaptınız?” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler